Vipbus huren

Huren van een vipbus voor uw verplaatsing. Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Onze missie is niet enkle de verplaatsing, maar het realiseren van de meest optimale verplaatsing voor uw bedrijf, gezelschap of event. De mogelijkheden die u bij ons kunt huren, staan voor exclusiviteit, diversiteit en kwaliteit.

Huren van de diverse autocars

Bovenstaand wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd. In België en Nederland zijn diverse maatschappijen die hun voertuigen beschikbaar hebben gesteld en ondergebracht hebben in ons portfolio om een zo compleet mogelijk aanbod te garanderen. Er zijn in België diverse voertuigen die u kunt huren, maar al deze vipbussen zijn voorzien van diverse features welke u exclusviteit kunnen bieden.

Wagenpark met een scala aan kenmerken:

 • Totale rondzit vergaderopstelling
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Zakelijk & klassiek interieur
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Vergader- en presentatiemogelijkheden
 • Modern multimedia systeem
 • Extra geluidsisolatie

Vipbus huren met vele mogelijkheden

Zoals u kunt zien, bieden wij u een scala aan mogelijkheden op het moment dat u een autobus gaat huren. De diverse kenmerken zijn tot stand gekomen door de diverse consumenten in kaart te brengen. Met name de wensen en behoeften zijn cruciaal om tegemoet te komen aan de eisen vanuit de zakelijke sector. Om de diversiteit te garanderen, zijn wij continu bezig om nieuwe mogelijkheden toe te passen, waardoor wij onderscheidend blijven van de concurrentie.

De combinatie van de diverse voertuigen en de vele features maakt ons wagenpark de meest exclusieve van de Benelux. De diverse eigenschappen worden ingezet tijdens een scala aan gelegenheden. Deze kunnen zeer divers zijn en elke een andere doel realiseren. Daarom huren bedrijven de vele voertuigen om u iets exclusiefs te kunnen bieden. Kiest u er dus voor om een vipbus te huren via ons, dan bent u verzekerd van het meest exclusieve vipvervoer van de Benelux.

Huren van vipbussen met als doel:

 • Artiestenvervoer
 • Directie- en luchthavenvervoer
 • Evenementenvervoer
 • Product- en bedrijfspresentaties
 • Bedrijfsfeesten en teambuilding
 • Roadshows & beursstand
 • en nog veel meer

Zoals u kunt zien zijn onze vipbussen geschikt voor een heleboel doeleinden. Wij hebben ervaring met diverse soorten evenementen. Het is bij ons zowel zakelijk als particulier mogelijk om een vipbus te huren. Heeft u speciale behoeften of wensen? Wij kunnen u ten alle tijden adviseren over hoe de vipbussen die u huurt het best ingezet kunnen worden. Het maakt dus niet uit waarvoor u een vipbus wilt huren, onze vipbussen zullen de rit van en naar het event tot een waar succes maken!

Vipbus huren voor diverse groepen

Door ons uitgebreide wagenpark is er voor elk formaat gezelschap een geschikte vipbus beschikbaar. Bent u dus met een kleine groep, of juist met een grote groep? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben vipbussen beschikbaar door de gehele Benelux, waardoor elke groep bij ons terecht kan om een vipbus te huren. Omdat elk gezelschap natuurlijk andere wensen en behoeften heeft zijn onze bussen volledig naar wens aan te passen. Op deze manier heeft u vipvervoer op maat als u er voor kiest om een vipbus bij ons te bestellen. Voor uw gehele gezelschap zal een rit in een vipbus een bijzondere ervaring zijn. 

Comfortabele reis

Als u er voor kiest om een vipbus te huren bij vipbus-huren.be bent u verzekerd van een comfortabele reis. Zowel in de zomer als in de winter zal de temperatuur in de bus aangenaam zijn door de klimaatbeheersing in de bus. Hiernaast zijn de lederen fauteuils in de bus ook van zeer goede kwaliteit, wat bijdraagd aan het comfort van de bus. Door de luxe uitstraling en het comfort in de vipbus zal de reis een aangename ervaring zijn.

U kunt een vipbus huren door de gehele Benelux!

Bij ons is iedere rit binnen de Benelux mogelijk. Doordat onze vipbussen gestald zijn over heel Nederland en België is het bij ons mogelijk om vanuit elke stad een rit te boeken. Wij komen geregeld in verschillende grote plaatsen om bedrijven of particulieren naar hun bestemming te brengen. Dus het maakt niet uit of u nou vanaf Brussel, Antwerpen, Amsterdam of Rotterdam vertrekt, geen enkele bestemming is voor ons een probleem! Naast het bieden van het veilige reis vinden wij het belangrijk dat u uw reistijd zo aangenaam en nuttig mogelijk kunt besteden.

Huren?

Heeft u na het bekijken van de website interesse gekregen in het huren van een vipbus, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij doen er vervolgens alles aan om uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Heeft u geen vragen, maar bent u wel benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijs voor het huren van een vipbus voor uw event ? Vul dan het offerteformulier in op onze website en wij zullen u binnen enkele werkdagen een offerte op maat toe sturen. 

ervaring delen?

Heeft u ervaring met het huren van één van onze unieke voertuigen? Dan horen wij graag uw mening! Natuurlijk vinden wij complimenten leuk, maar ook wanneer u verbeterpunten heeft voor onze service horen wij het graag. Hieronder vindt u een aantal recencies van onze klanten die u voor gingen!

Recensies

www.vipbus-huren.be/huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 311 stemmen.

Elisa Verhaage: Goed verzorgde reis. Van het ophalen tot aan het
einde. De vipbus was het toppunt van de dag. GEWELDIG!!
 
Bloemist Fleurtje: Alles was tot in de puntjes geregeld. Diverse
bedrijven bezocht ter inspiratie van onze medewerkers. Onder het 
genot van een hapje en een drankje in de vipbus.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen