Vip busje voor 8 personen

Zakelijk vervoer op maat met de inzet van een 8 persoons vip busje? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit is vipvervoer uit het topsegment. Niet enkel door het diverse aanbod, maar vooral door de uitstraling, de service en de vele mogelijkheden welke zijn voorzien in de diverse autocars. Een 8 persoons vip busje huren, is slechts een van de vele mogelijkheden. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod uitgebreid, waardoor er voor elke grootte en budget een representatieve vipcar voor gereden kan worden.

8 Persoons vip busje & overig aanbod

Een aantal van bovenstaande modellen zijn in beheer van collega maatschappijen die service en kwaliteit hoog op het lijstje hebben staan. Het collectief van meerdere aanbieders brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij kunnen een landelijke dekking bieden tegen de scherpste tarieven. Door het brede assortiment is er altijd een geschikt voertuig beschikbaar die aansluit op uw aanvraag.

8 persoons vip busje huren voor diverse gelegenheden

vipbusje 8 pers8 pers vipbusje

Door de jaren heen hebben we voor verschillende bedrijven het vervoer mogen verzorgen. En dan met name voor grote events, waarbij het belangrijk is dat het vervoer goed verloopt en een bepaalde uitstraling heeft. Om u een idee te geven van de diverse events vindt u hieronder een kleine opsomming van de verreden reserveringen.

  • Artiestenvervoer
  • Directie- en luchthavenvervoer
  • Evenementen vervoer
  • Shuttleservice
  • Bedrijfs- en productpresentaties
  • Promotionele activiteiten
  • Personeelsuitjes

Meer informatie over 8 persoons vip busje huren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met de inzet van een 8 persoons vip busje?  Graag ontvangen wij een offerte met al uw gegevens. Aan de hand van uw aanvraag kan onze administratie u een op maat gemaakte offerte toesturen. Wij streven naar een antwoord binnen 48 uur. Heeft u nog andere vragen die geen betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid dan kunt u het beste het contactformulier invullen.

 

 
Offerte aanvragen