Trouwvervoer

Nog even en dan is het zo ver! Eén van de mooiste dagen van uw leven, jullie bruiloft! U heeft waarschijnlijk al een mooie trouwlocatie gekozen en bent nu op zoek naar passend trouwvervoer. Nou, dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij brengen u graag naar uw trouwlocatie met ons bijzondere trouwvervoer. U vindt bij ons verschillende unieke mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld ook voor uw gasten bijzonder trouwvervoer regelen? Lees dan hieronder verder over onze trouwbus!

Trouwvervoer op maat

Bij vipbus-huren.be vindt u het grootste aanbod trouwvervoer van belgië! Door dit ruime aanbod kunt u bij ons altijd trouwvervoer huren wat aansluit op uw wensen en behoeften. Wij hebben diverse unieke voertuigen beschikbaar in ons wagenpark. Dus bent u opzoek naar bijzonder trouwvervoer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Trouwbus

Wilt u niet alleen voor u en uw aanstaande bijzonder trouwvervoer huren? Maar wilt u dat uw gasten ook in stijl naar de trouwlocatie worden gebracht? Wij hebben een bijzondere trouwbus beschikbaar. Deze trouwbus heeft unieke kenmerken die geheel naar wens zijn aan te passen. De rit richting de trouwlocatie zal al een bijzondere ervaring zijn voor u en uw gasten. En door de vlammerwerpers, geluidsinstallatie en mogelijkheid tot bestickering van de bussen zal de aankomst met deze weddingbus op de locatie ook onvergetelijk zijn voor u én uw gasten!

Kenmerken trouwbus:

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen beschikt onze trouwbus over unieke kenmerken waardoor een rit in deze vipbus een unieke ervaring zal zijn. Wilt u een trouwbus huren? Bekijk dan hieronder het beknopte overzicht van de unieke kenmerken, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden voor uw bruiloft.

 • Complete rondzit, voor een intieme sfeer
 • Multimedia systeem
 • Diverse LCD Schermen
 • Proffesionele geluidsinstallatie (binnen en buiten)
 • Draadloos internet
 • Mogelijkheid tot bestickering
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Vlammerwerpers
 • Rookmachines
 • Multicolor lichtshow

Eindeloze mogelijkheden...

De bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat onze weddingbussen eindeloze mogelijkheden bieden. De verschillende eigenschappen zijn volledig naar wens in- en uit te schakelen. Hierdoor sluit de onze trouwbus altijd perfect aan bij uw bruiloft. Wilt u bijvoorbeeld een stijlvolle VIP ervaring in de bus, of wilt u liever dat de trouwbus veranderd in een discotheek op wielen? Het kan allemaal! Laat ons uw wensen weten en wij zorgen dat de trouwbus volledig naar wens voor u klaar staat!

Cateringmogelijkheden

Wilt u uw trouwdag helemaal compleet maken en gebruik maken van onze cateringservice tijdens de rit in onze trouwbus? Dan zijn wij u graag van dienst! Wij willen dat uw trouwdag geheel naar wens verloopt en daarom werken wij enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving. Wanneer u gebruik maakt van onze cateringservice tijdens de rit, zal u een complete VIP ervaring krijgen tijdens de rit. Wij zorgen er graag voor dat u niets tekort komt op deze dag. Op onze cateringlijst vindt u onze cateringmogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Aarzel niet en laat het ons weten.

Overig trouwvervoer

Bij ons kunt u niet alleen onze bijzondere trouwbussen huren, wij hebben ook diverse andere opties voor trouwvervoer. Wij hebben namelijk het grootste aanbod trouwvervoer van België! Naast onze trouwbussen, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook limousines huren in diverse soorten en maten, maar ook verschillende soorten trouwauto's. Bij ons bent u aan het juiste adres voor trouwvervoer op maat. Hier vindt u altijd een voertuig dat volledig aansluit op uw wensen!

Trouwvervoer huren?

Heeft u op onze website het trouwvervoer van uw dromen gevonden en wilt u daarom graag een van onze voertuigen huren? Dan raden wij u aan om offerteformulier in te vullen op de website. Onze medewerkers gaan dan voor u aan de slag om een de beschikbaarheid te controleren en maken een offerte voor u op maat! Heeft u nog vragen over onze weddingbus of één van onze andere trouwauto's of limousines? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoor uren telefonisch bereikbaar, hiernaast kunt u ons contactformulier invullen. 

Trouwvervoer in België en Nederland

Wij zijn actief door heel België en Nederland, wij zijn bijvoorbeeld regelmatig met ons trouwvervoer te gast in Aalst, Dendermonde, Doornik, Geel, Hoogstraten, Izegem, Kortrijk, Landen, Lommel en Maaseik. Zoekt u trouwvervoer in een andere plaats in België? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

 

Recensies

www.vipbus-huren.be/trouwvervoer/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 803 stemmen.

Britt Brosens: Trouwvervoer wordt naar een hoger level getild, een 
onvergetelijke verplaatsing naar de diverse locaties. Niet te omschrijven.
 
Familie van Hees: Dit was veruit de meest bijzondere en speciale
trouwbus van de Benelux. Een nachtblauwe verschijning met een 
scala aan mogelijkheden aan boord voor een onvergetelijke beleving.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen