vip bus 15 personen

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor u nog opzoek bent naar passend vervoer? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Bij ons kunt u bijvoorbeeld een vip bus 15 personen huren, die voorzien is van diverse luxe eigenschappen. Hierdoor zal de rit in deze luxe bus een echte VIP ervaring zijn! Dus zoekt u exclusief vervoer voor u en uw gezelschap? Lees dan hier verder!

Vip bus 15 personen huren, maar ook...

Bij ons kunt u niet alleen een luxe 15 persoons vipbus huren, maar ook diverse andere modellen. Dus zoekt u vipvervoer voor een kleinere of grotere groep? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk kiezen uit de volgende modellen:

Vip bus 15 personen huren, de mogelijkheden

Wanneer u er voor kiest om onze 15 persoons vipbus of één van onze andere modellen vipbussen te huren, bent u gegarandeerd van een luxe ervaring. Onze luxe busjes beschikken over verschillende eigenschappen die volledig op de situatie zijn aan te passen, waardoor de vip bus aansluit bij elke gelegenheid. Dus wilt u een vip bus 15 personen huren voor een vrijgezellenfeest, een bruiloft of een bedrijfsevent? Het is allemaal mogelijk!

15 persoons vipbus voor bedrijfsevent

Bij vipbus-huren.be kunt u een vipbusje huren  die geschikt is voor verschillende soorten events, maar vooral voor zakelijke ritten zijn onze bussen uitermate geschikt! Wij verzorgen namelijk al jaren het vervoer voor zakelijke klanten waardoor wij precies weten wat belangrijk is voor onze zakelijke klanten. Om deze reden hebben wij de vipbussen dan ook aangepast naar de wensen van onze zakelijke klanten. Dus zoekt u een vip bus 15 personen voor een bedrijfsevent? Zoek dan niet verder! In onze luxe bus kunt u ongestoord reizen samen met uw collega's of zakenrelaties en zult u van alle gemakken voorzien zijn!

Onderweg vergaderen in een vip bus 15 personen

Wist u dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen in onze vip bus 15 personen? Deze vipbus is een echte vergaderbus! De vip bus 15 personen beschikt over diverse eigenschappen die het mogelijk maken om onderweg te vergaderen. Onder andere de unieke opstelling van de stoelen maakt het mogelijk om onderweg te vergaderen, u kunt elkaar hierdoor namelijk goed aankijken. Hiernaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het mobiele internet en de LCD schermen waardoor het mogelijk is om een presentatie te geven in de bus. U huurt dus een echte mobiele vergaderruimte!

Vip bus 15 personen huren? De kenmerken:

Bij vipbus-huren.be huurt u een 15 persoons vipbus met bijzondere kenmerken. Deze kenmerken zorgen ervoor dat u hier vipvervoer huurt van het hoogste niveau. 

 • Rondzit in vergaderopstelling (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Zakelijk & klassieke uitstraling
 • Wireless Internet Access Point
 • Mogelijkheid tot branding
 • Uitgebreide keukenhoek 
 • Presentatiemogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie

Vip bus 15 personen huren binnen de gehele Benelux!

Het maakt niet uit wat het startpunt van uw reis is, of wat uw bestemming is. Bij vipbus-huren.be kunt u altijd een vip bus 15 personen huren tegen de scherpste prijs! Doordat wij bussen beschikbaar hebben staan door heel Nederland en België is er altijd een vipbus bij u in de buurt! Om deze reden zijn wij vaak actief in de volgende steden:

Vip bus 15 personen huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een 15 persoons vipbus of één van onze andere modellen? Dan kunt u het beste het online offerteformulier invullen. Op deze manier kunnen wij de scherpste prijs voor u berekenen en de beschikbaarheid controleren. Heeft u eerst nog vragen over bijvoorbeeld de eigenschappen van onze bussen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Recensies

www.vipbus-huren.be/vip-bus-15-personen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 417 stemmen.

Evert van Duin: Vergaderen onderweg was een belangrijk aspect van  
de reis. Hierdoor hebben we ons  tijd goed kunnen indelen.
 
Cas Seegers: Voor onze werkgever hadden we via vipbus-huren.be een 
vip bus gehuurd. Deze vipcoach sloot aan op het doel van het event.  
Werkelijk alles is mogelijk.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen