vip busje 11 personen

Bent u op zoek naar een luxe vip busje 11 personen? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk altijd een geschikt vip busje huren voor elk soort event en elk gezelschap. Wanneer u er voor kiest om een vip busje te huren bij vipbus-huren.be bent u verzekerd van een speciale ervaring.

Eigenschappen vip busje 11 personen

Onze vip busjes hebben bijzondere eigenschappen die er voor zullen zorgen dat een rit een luxe ervaring zal zijn. U kunt onder andere denken aan de volgende eigenschappen:

  • Luxe, comfortabele zetels
  • Unieke opstelling van de stoelen
  • Draadloos internet
  • LCD schermen
  • Aanpasbare LED verlichting
  • Cateringmogelijkheden
  • en nog veel meer

Vip busje 11 personen en meer...

Bij ons kunt u niet alleen een 11 persoons vip busje huren, maar ook verschillende andere modellen. Het maakt dus niet uit of u met een kleiner of groter gezelschap bent, bij ons kunt u altijd een geschikte vip bus huren. Ons wagenpark bestaat namelijk uit de volgende modellen:

Wij adviseren u graag welke bus het beste bij uw event en gezelschap past.

Vip busje 11 personen, een mobiele vergaderruimte

Wilt u uw reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo nuttig mogelijk besteden en wilt u daarom onderweg vergaderen? Wanneer u een vipbus bij ons huurt, huurt u een bus die eigenlijk een mobiele vergaderruimte is. Hierdoor is vipbus-huren.be de beste maatschappij voor zakelijk vervoer! Door onder andere de unieke opstelling van de stoelen, de LCD schermen en het multimedia systeem, zijn onze vipbussen ideaal om onderweg in te vergaderen en om presentaties in te verzorgen.

Cateringmogelijkheden

Wij willen u graag ontzorgen tijdens de reis, om deze reden hebben wij ook een cateringservice. Het aanbod is van de hoogste kwaliteit en u heeft de keuze uit diverse opties. Zo kunt u bijvoorbeeld uit verschillende ontbijt- lunch- of maaltijdpakketen kiezen. Ook kunt u kiezen uit diverse soorten snacks en borrelhapjes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Dan kunt u een kijkje nemen op onze cateringlijst.

Vip busje huren?

Heeft u interesse in het vip busje 11 personen, of in één van onze andere vip voertuigen? Dan raden wij u aan het offerteformulier in te vullen op de website. Op deze manier kunnen wij voor de de beschikbaarheid controleren en een offerte voor u opstellen. Voor overige vragen kunt contact met ons op nemen door middel van het contactformulier.

Recensies

www.vipbus-huren.be/vip-busje-11-personen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 743 stemmen.

Whitney Bekkers: Met het management naar diverse bedrijven 
geweest ter inspiratie. Het vipvervoer was iig goed georganiseerd.
 
Nick van der Brugge: Laatst hadden wij een vip busje gehuurd
welke ook beletterd kon worden voor onze promotietour ter
opening van het nieuwe mosselseizoen.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen