vip busje 12 personen huren

Bent u op zoek naar luxe vervoer voor een groep van 12 personen? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk vipbussen beschikbaar in verschillende soorten en maten, waaronder een vip busje 12 personen. Bij ons huurt u niet zomaar een luxe busje, maar een vipbus van het hoogste niveau!

Vip busje 12 personen huren

Wilt u een vip busje 12 personen huren met verschillende luxe eigenschappen? Dan heeft u nu het juiste voertuig gevonden. Onze vipbussen hebben namelijk verschillende luxe kenmerken, waardoor een vip busje 12 personen van vipbus-huren.be uniek is in zijn soort. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste (unieke) kenmerken van ons vip busje 12 personen.

  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Modern multimedia systeem
  • Draadloze microfoons
  • Professioneel geluidsinstallatie
  • Luxe, comfortabele stoelen
  • Privacy beglazing
  • Ruime cateringmogelijkheden
  • Ruime beletteringmogelijkheden
  • Klassieke & zakelijke uitstraling
  • en nog veel meer

Vip busje 12 personen en meer...

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het huren van een vip busje 12 personen, maar ook voor het huren van diverse andere modellen. Wij hebben namelijk verschillende vip busjes beschikbaar voor kleinere en grotere gezelschappen. Ons wagenpark bestaat uit de volgende vip busjes die u voor diverse gelegenheden kunt huren:

Wilt u een vip busje huren maar weet u niet welke het beste bij uw gezelschap en gelegenheid past? Dan adviseren wij u graag. Door de jaren heen hebben wij met diverse soorten groepen en instanties samengewerkt voor verschillende soorten events, waardoor wij goed kunnen inschatten welke bus bij het beste in kunnen zetten.

Zakelijk vipvervoer

De bussen die u bij ons kunt huren zijn multifunctioneel en zijn daarom inzetbaar bij veel verschillende soorten gelegenheden, maar de luxe busjes zijn voor geschikt zakelijk vipvervoer. De laatste jaren hebben wij namelijk veel zakelijke klanten gehad. Wij hebben onze bussen daarom zo goed mogelijk op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten aangepast. Om deze reden bieden de vipbussen van vipbus-huren.be  vergader- en presentatie mogelijkheden.

Onderweg vergaderen en presentaties verzorgen

Moet u binnenkort het vervoer regelen voor collega's of zakenrelaties en wilt u uw tijd zo optimaal mogelijk benutten? Huur dan een vip busje 12 personen of één van onze andere vip busjes of bussen. In onze bussen heeft u namelijk de mogelijkheid om gewoon door te werken tijdens de reis, op deze manier gaat er geen kostbare werktijd verloren. Een aantal van onze vip bussen zijn omgebouwd tot een mobiele vergaderruimte. Deze bussen hebben verschillende voorzieningen waardoor het mogelijk is om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. 

Vip busje 12 personen, reis zonder zorgen!

Gaat u ons vip busje 12 personen huren of één van onze andere voertuigen? Dan zorgen wij er voor dat u niets tekort komt tijdens de reis. Wanneer u vooraf bijvoorbeeld uw presentatie of gewenste muziek naar ons opstuurt, zal de chauffeur ervoor zorgen dat dit voor u klaar staat. Ook zullen wij ervoor zorgen dat de koelkast goed gevuld is. Wilt u graag een hapje eten tijdens de rit? Dan kunt u ook gebruik maken van onze cateringservice. Heeft u nog andere speciale wensen? Laat het ons weten en wij zorgen er voor dat u niets tekort komt tijdens de reis en zorgeloos onderweg bent.

Vipbus 12 personen huren?

bent u overtuigd en wilt u een vipbus 12 personen huren of één van onze andere voertuigen? Dan kunt u het beste het offerteformulier invullen, zodat wij een prijs voor u kunnen berekenen.  Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen. Wanneer u één van deze formulieren heeft ingevuld, ontvang u zo snel mogelijk een antwoord van één van onze medewerkers!

Recensies

www.vipbus/huren.be/vip-busje-12-personen-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 552 stemmen.

Quinten Verhaeghe: Lastminute nog een aantal wijzigingen
doorgegeven. Dit werd goed opgepakt door de busmaatschappij.
 
Brouwerij de Gouden Smaak: Voor onze nieuwe release
werd een klein vipbusje voorzien van op maat gemaakte
belettering. Wat een mooie verschijning.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen