vipbus 50 personen huren

Bent u op zoek naar een luxe bus  die uw groep van ongeveer 50 personen kan vervoeren? Dan is de vipbus 50 personen  misschien wel wat voor u! Deze bus is extreem luxe ingericht en beschikt over diverse unieke kenmerken. Wanneer u kiest voor het huren van de vipbus 50 personen bij vipbus-huren.be bent u verzekerd van een luxe ervaring tijdens de rit!

Exclusief vervoer met vipbus 50 personen

Bij vipbus-huren.be staat exclusiviteit voorop. Dit garanderen wij door een vipbus aan te bieden die aansluit op uw wensen. De vipbus 50 personen is met name geschikt voor de zakelijke klant. Door de jaren heen hebben wij namelijk zakelijk vervoer verzorgd waardoor wij een aanbod hebben kunnen opstellen die aanluit op de wensen van de zakelijke klant. Nergens in België of Nederland  vindt u een vergelijkbaar aanbod. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Lees dan verder. Wilt u meer weten over de unieke eigenschappen van de vipbus? Neem dan een kijkje bij de faciliteiten.

Vipbus 50 personen, de mogelijkheden

Vooral voor de zakelijke klant biedt de vipbus 50 personen vele unieke mogelijkheden. Zo maakt de unieke inrichting het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen of presentaties te geven. Wanneer u een 50 persoons vipbus huurt bij vipbus-huren.be huurt u namelijk een soort mobiele vergaderruimte, een vergaderbus! Hiernaast biedt de vipbus 50 personen brandingsmogelijkheden doordat het mogelijk is om uw logo op de bus te laten zetten en is de bus inzetbaar als beursstand. 

Maar ook voor de niet- zakelijke klanten biedt de vipbus 50 personen diverse mogelijkheden. Zo kan de bus bijvoorbeeld omgetoverd worden tot partybus/feestbus (zakelijke klanten zien hier niets van), waardoor de bus bijvoorbeeld vaak wordt ingezet bij vrijgezellenfeesten of personeelsfeesten. 

Ruime cateringmogelijkheden

Om u een echte VIP ervaring te kunnen bieden kunt u bij ons ook gebruik maken van een cateringservice. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse ontbijt- lunch- of maaltijdpakketen. U kunt ook kiezen uit diverse snacks of borrelhapjes voor de kleine trek. Wij werken enkel samen met de beste cateraars, die werken met verse producten. Bekijk de mogelijkheden op onze cateringlijst.

Vipbus 50 personen huren?

Wilt u graag onze 50 persoons vipbus huren of één van onze andere modellen? Vul dan het offerteformulier in op de website. Wij controleren dan of de bus nog beschikbaar is op de door u gekozen datum en berekenen een prijs voor u. U ontvangt veelal binnen enkele wekdagen de op maat gemaakte offerte. 

Recensies

www.vipbus-huren.be/vipbus-50-personen-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 584 stemmen.

Wouter Dijks: Het personeelsfeest was geslaagd!! Met een grote vipbus 
naar de feestlocatie en 's nachts weer terug. Bedankt voor het fijne vervoer.
 
Vormgever De Jong en Zn.: Voor een grote klant hebben wij de vipbus 
voorzien van op maat gemaakte belettering. Wat een geweldig ontwerp.
Dit zijn projecten waarbij onze diensten tot hun recht komen.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen