luxe bus

Heeft u binnenkort een gelegenheid waarvoor u een luxe bus wilt huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij verhuren niet zomaar luxe bussen, maar speciale vipbussen! Deze vipbussen beschikken over bijzondere kenmerken die je in geen één andere bus in de Benelux vindt. Onze bussen beschikken bijvoorbeeld over een totale rondzit die het mogelijk maakt om te vergaderen.

Luxe bus met unieke kenmerken

Wanneer u een luxe bus bij ons huurt komt er een vipbus bij u voorrijden met unieke kenmerken. Eén van de meest bijzondere eigenschappen van onze vipbussen is de opstelling van de stoelen. Door de totale rondzit is het mogelijk om in deze luxe bus te vergaderen met uw collega's of zakenrelaties. Hiernaast beschikken onze vipbussen over diverse andere eigenschappen waardoor deze luxe bussen geschikt zijn voor diverse soorten gelegenheden. U kunt denken aan de volgende kenmerken:

Luxe bus voor diverse gelegenheden

Onze luxe bussen zijn niet alleen uitermate geschikt voor vergaderingen onderweg. De bussen zijn ook zeer geschikt voor diverse andere soorten gelegenheden. Onze vipbussen beschikken namelijk ook over verschillende presentatie mogelijkheden. Hiernaast zijn de bussen ook ideaal voor de volgende soorten gelegenheden:

  • Promotietours
  • Beurzen en congressen
  • Artiestenvervoer
  • Vliegveld vervoer
  • Luxe shuttle dienst
  • Personeelsfeesten
  • Personeelsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Bruiloften
  • ect...

Luxe bus met eindeloze mogelijkheden

De luxe bussen van vipbus-huren.be beschikken over diverse features die u bij andere vervoersmaatschappijen niet terug vindt. Door deze features bieden de vipbussen eindeloos veel mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is bij ons mogelijk. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden. Onze vipbussen zijn volledig naar wens aan te passen, denk hierbij bijvoorbeeld aan aanpasbare verlichting, muziek, schermen en bedrukkingen.

Luxe bus voor elk gezelschap

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is waarvoor u luxe vervoer zoekt, bij vipbus-huren.be bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben namelijk zowel kleine als grote luxe bussen beschikbaar. U heeft bij ons de keuze uit de volgende luxe bussen:

Luxe bus met cateringmogelijkheden

Wanneer u er voor kiest om een luxe bus bij ons te huren heeft u ook de keuze uit diverse cateringmogelijkheden. Wij bieden u de keus uit diverse ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten. Ook kunt u kiezen uit verschillende snacks of borrelhapjes. Doordat wij werken met de beste cateraars uit de omgeving is onze catering altijd van de beste kwaliteit.

Hoogste niveau luxe bussen

Onze bussen onderscheiden zich van de bussen van onze concurrentie door het zeer luxe interieur en exterieur. Hiernaast focussen wij ons niet alleen op veilig en snel vervoer naar uw bestemming, wij vinden het ook belangrijk dat onze klanten een echte VIP ervaring zullen hebben in onze bussen. Om deze reden proberen wij ons vipbussen en onze service continue te verbeteren. Op deze manier zal een rit in één van onze luxe bussen gegarandeerd een succes zijn. Wij proberen namelijk te allen tijden in te spelen op uw wensen en behoeften. Hiernaast willen wij onze klanten ook altijd nét dat beetje extra geven zodat een reis met een vipbus van vipbus-huren.be altijd een bijzondere ervaring is voor de inzittenden! Wanneer u dus op zoek bent naar luxe bussen van het hoogste segment, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Luxe bussen - België en Nederland

Onze luxe bussen zijn vooral actief binnen België en Nederland. Onze bussen staan verspreid over de Benelux, waardoor wij altijd de scherpste prijzen kunnen rekenen voor onze ritten. Misschien heeft u één van onze bussen wel eens zien rijden in één van de volgende steden waar wij regelmatig actief zijn:

Luxe bus huren?

Heeft u interesse in het huren van een vipbus? Vul dan het offerteformulier in op de website, u ontvangt binnen enkele werkdagen een offerte op maat! Heeft u nog vragen over luxe bus huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Offerte aanvragen