Mercedes Sprinter

Een Mercedes Sprinter is één van de meest verhuurde vipbusjes van België. Door de luxe uitstraling en de optimale eigenschappen zijn Mercedes Sprinter vipbusjes uitermate geschikt voor diverse soorten ritten. Bij vipbus-huren.be kunt u een Mercedes Sprinter huren voor vipvervoer op maat. Vooral voor zakelijke ritten bieden deze busjes diverse mogelijkheden. Wilt u graag meer weten over de Mercedes Sprinter busjes van vipbus-huren.be? Lees dan hieronder verder voor meer informatie over deze bijzondere voertuigen.

Mercedes Sprinter, uitermate geschikt voor zakelijk vervoer

Vipbus-huren.be heeft door de jaren heen diverse voertuigen aan haar wagenpark mogen toevoegen waaronder een aantal Mercedes Sprinter vipbusjes in bijzondere uitvoertingen. Wij hebben aan deze busjes diverse unieke eigenschappen toegevoegd waardoor deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Zo is het mogelijk om in deze Mercedes Sprinters gewoon door te werken tijdens de rit. De busjes beschikken over unieke faciliteiten waardoor de voertuigen gezien kunnen worden als echte mobiele vergaderruimtes. Naast vergaderen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om onderweg presentaties te verzorgen. Zoals u kunt zien zijn de bussen dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. 

De unieke kenmerken van onze Mercedes Sprinter busjes

Wij zijn ons er van bewust dat voor veel van onze klanten geldt: 'Tijd is geld'. Om deze reden hebben wij diverse unieke faciliteiten aan onze Mercedes Sprinter vipbusjes toegevoegd die het mogelijk maken om gedurende de rit gewoon door te werken. U kunt onder andere aan de volgende bijzondere kenmerken denken.

Sprinter mercedesMercedes Sprinter

  • Een totale rondzit
  • Meerdere tafeltjes
  • Draadloos internet
  • Diverse videoschermen
  • Een draadloos spraaksysteem
  • Een keukblokje
  • Luxe lederen stoelen
  • Geblindeerde ramen
  • Koffiemachine
  • En ga zo maar door..

Wilt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen of een presentatie verzorgen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte. Wij zorgen er dan voor dat er een Mercedes Sprinter vipbus voor u klaar staan met de juiste faciliteiten aan boord. Op deze manier zal het voertuig volledig op uw wensen en behoeften aansluiten.

Mercedes Sprinter vipbus huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een Mercedes Sprinter met chauffeur bij vipbus-huren.be? Voor vragen die betrekkingen hebben op de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen verwijzen wij u graag naar het offerte formulier. Op deze manier ontvangen wij alle gegevens die wij nodig hebben voor het opstellen van een offerte op maat en voor het controleren van de beschikbaarheid van onze voertuigen voor uw rit. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan middels het contact formulier of wij zijn tijdens kantoortijden ook telefonisch bereikbaar.

U kan de Mercedes Sprinter huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg, Bree, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Hoogstraten, Braschaat, Balen, Deinze, Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Brugge, Gent, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen