luxe personenbusje huren

U heeft binnenkort een speciale gelegenheid en hiervoor wilt u een luxe personenbusje huren. Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Wij hebben namelijk verschillende soorten luxe personenbusjes te huur. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Diverse soorten luxe personenbusjes huren

Wij hebben verschillende soorten luxe personenbusjes beschikbaar voor ieder soort event en ieder gezelschap. Onze vipbussen hebben verschillende kenmerken die er voor zorgen dat de luxe personenbusjes multifunctioneel zijn en inzetbaar zijn bij elk soort event. Hiernaast hebben wij meerdere verschillende maten vipbussen beschikbaar waardoor er ook altijd een vip busje of vipbus  aansluit op uw gezelschap.

Bijzondere kenmerken van onze luxe personenbusjes

Bent u op zoek naar een multifunctionele personenbus? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door de unieke kenmerken van onze bussen zijn onze vipbussen inzetbaar bij elk event. U kunt bij ons een luxe personenbusje huren met de volgende kenmerken:

Luxe personenbusje huren voor ieder gezelschap

Bij ons kunt u een luxe personenbusje huren voor elk formaat gezelschap. Wij hebben namelijk vele verschillende vipbussen en vip busjes beschikbaar. Voor grote en kleine gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk vipbusjes beschikbaar voor kleine groepjes tot 5 personen tot vipbussen voor grote groepen tot 50 personen. Ons wagenpark bestaat uit de volgende vipbussen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van vip vervoer voor uw gezelschap? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op onze website. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij het beste advies voor u opstellen en een scherpe prijs aan u voorstellen.

Luxe personenbusje huren voor zakelijk vervoer

Vipbus-huren.be is dé specialist op het gebied van business travel. Wij richten ons vooral op de zakelijk markt waardoor wij precies weten hoe wij in kunnen spelen op de wensen en behoeften van de zakelijke klant. Eén van de veel voorkomende behoeften van zakelijke klanten is het zo optimaal mogelijk benutten van de reistijd onder werktijd. Om deze reden is het in onze vipbussen en vipbusjes mogelijk om onderweg te vergaderen. U kunt onderweg vergaderen door de unieke opstelling van de stoelen (rondzit), de toegang tot draadloos mobiel internet, de verschillende LCD schermen en het aanwezige multimedia systeem. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat alles aanwezig is om goed te kunnen vergaderen, wat uniek is voor bussen binnen Europa. Hiernaast bieden deze eigenschappen de mogelijkheid om onderweg te presenteren. Wanneer u via ons een luxe personenbusje huurt, huurt u eigenlijk een mobiele vergaderruimte!

Luxe personenbusje huren inclusief cateringopties

Wist u dat u bij ons een luxe personenbusje kunt huren inclusief cateringservice? U heeft bij ons de keuze uit verschillende opties. Op onze cateringlijst vindt u de verschillende opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ontbijt- lunch- of maaltijdpaketten  te bestellen. Wanneer u hiervoor kiest bent u gegarandeerd van catering op hoog niveau, wij werken namelijk samen met de beste cateraars uit de omgeving. Deze cateraars werken met dagverse producten. De uitgebreide cateringservice draagt bij aan de luxe ervaring in onze vipbussen.

Een bijzondere beleving

Wij brengen u niet alleen naar uw bestemming, wij zorgen dat de reis in één van onze luxe personenbusjes een bijzondere beleving zal zijn voor onze klanten. Om u een bijzondere ervaring te kunnen bieden zijn allereerst onze bussen zeer luxe ingericht. De stoelen zijn comfortabel en ruim met een lederen bekleding. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Daarom staat er een enthousiast team voor u klaar, waarbij goede service voorop staat! Zij zullen er alles aan doen om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten!

Luxe personenbusje huren?

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in het huren van een luxe personenbusje bij vipbus-huren.be? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op de website. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens controleren wij de beschikbaarheid en stellen wij een op maat gemaakte offerte voor u op. Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u ook contact met ons op nemen door het contactformulier in te vullen op onze website!

Recensies

www.vipbus-huren.be/luxe-personenbusje-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.2/10 op basis van 843 stemmen.

Pieter de Smet: Wat een leuke dag was het. De vipbus heeft ons aan 
de ingang opgehaald en met pure klasse naar het Sportpaleis gebracht.
 
Ashley Joossens: Onze managers zijn met een luxe personenbusje
gebracht naar de diverse hotels. Het personenbusje was voorzien van  
een scala aan mogelijkheden voor een optimale reis. 
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen