Luxe touringcar huren

Bij vipbus-huren.be bent u aan het juiste adres voor huren van de meest luxe touringcar van Europa. Niet enkel door de uitstraling en het design, maar vooral door de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Op het moment dat we voor komen rijden en/of dat u plaats hebt genomen in onze voertuigen zult u begrijpen op welke manier wij deze exclusiviteit overbrengen. The Reference & The Experience zijn voorzien van unieke eigenschappen. De een is net meer multimedia dan de ander. Hieronder vindt u een kort overzicht van de diverse eigenschappen.

Luxe touringcar, kenmerkt zich door:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Warme & instelbare verlichting
 • Draadloos spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot hostess inzet
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Multifunctioneel multimediasysteem
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie 
 • WC aan boord
 • Ervaren en professionele chauffeur

De luxe touringcar welke u hier kunt huren, is uniek in zijn soort en nergens anders zult u vergelijkbaar materiaal vinden. Continu zijn wij bezig om de diverse mogelijkheden van de luxe touringcar te optimaliseren, zodat onze voertuigen afgestemd is op de vraag vanuit de zakelijke sector.

Luxe touringcar huren met vele mogelijkheden

De afgelopen jaren is er een toename vanuit de Belgische zakelijke markt. Met name door de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Om u een beeld te geven van de diverse events waarbij wij de juiste toevoeging waren, vindt u hieronder een beknopt overzicht.

Een luxe touringcar event…

Luxe touringcar huren?

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden welke onze luxe touringcars kan bieden? Aarzel niet en vul het vrijblijvende offerteformulier in. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van onze administratie. U bent slechts een stap verwijderd van bijzonder vervoer voor een speciale dag.

Luxe touringcar huren voor elk gezelschap

Het maakt niet uit hoe groot uw gezelschap is, bij ons vindt u geschikt vip vervoer op maat. Naast de luxe touringcars die u bij ons kunt huren voor 35 of 50 personen, hebben wij namelijk ook nog kleinere vipbusjes beschikbaar. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende vipbussen en vip busjes die u bij ons kunt huren. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van onze te huren voertuigen:

Luxe touringcar huren door de gehele Benelux

Wij zijn actief door de gehele Benelux, u bent bij ons dus aan het juiste adres voor het huren van een luxe touringcar voor elke rit binnen Nederland en België. Doordat wij actief zijn door de hele Benelux heeft u ons regelmatig kunnen zien rijden in de volgende steden:

Luxe touringcar huren met diverse opties

Bij ons boekt u niet alleen het vervoer naar uw ervaring, bij ons boekt u een ervaring. Wilt u een echte VIP ervaring tijdens de reis? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij zullen er alles aan doen om van uw reis een bijzondere beleving te maken. Om deze reden kunt u bij ons uit verschillende opties kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld op onze cateringlijst de verschillende cateringopties vinden. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een hostess te laten inzetten tijdens de rit, of u kunt bijvoorbeeld een DJ of artiest boeken! Heeft u vragen over deze opties? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij kunnen u adviseren welke opties het beste aansluiten bij uw event.

Luxe touringcar huren?

Bent u na het bekijken van deze website overtuigd en wilt u graag een luxe touringcar huren bij vipbus-huren.be? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend het offerte formulier invullen op onze website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij veelal binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Heeft u voorafgaande aan het invullen van het offerte formulier nog vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag!

 

Recensies

www.vipbus-huren.be/luxe-touringcar/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 902 stemmen.

Jeff & Joseanne : De luxe touringcar hadden we nodig voor 
een rondreis met directieleden. We bezochten diverse bedrijfsterreinen 
en onderweg hebben we vergaderd.
 
 
Rogier Breughelmans: Vergaderen en presenteren was een van de  
belangrijke wensen van de klant om een vipbus te huren. Geen 
probleem bij vipbus-huren.be.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen