Minibus huren

Minibus huren voor een op maat gemaakte zakentrip? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van vervoersarrangementen met de meest exclusieve en unieke vipbussen in elke vorm en maat. Naast een minibus huren kunt u ook een multifunctionele vipbus huren welke ingezet wordt voor multimediale gelegenheden. Waar moet u zoal aan denken:

Minibus huren, de modellen

Minibus huren, de mogelijkheden

Een minibus huren voor een diversiteit aan groottes en voor elk budget. Een zeer gevarieerd aanbod tegen de scherpste prijzen. Een aantal van bovenstaande modellen staan gestald bij collega maatschappijen die bijzondere voertuigen aanbiedt. Door deze samenwerking garanderen we een landelijke dekking en het voorkomen van lege kilometers. Wij streven naar optimalisering van de rit, zodat u zo veel mogelijk gebruik kunt maken van onze diensten.

Minibus huren met unieke kenmerken

Gaat u een minibus huren, maar blijkt dat u met een groter gezelschap bent en wil toch in stijl worden vervoerd? Dan is het huren van The Reference of The Experience misschien de oplossing. Deze exclusieve en multifunctionele vipbussen zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden die uw reis aangenaam maken en vergemakkelijken.

 • Totale rondzit vergader opstelling
 • Comfortabele en lederen zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Modern multimedia installatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Digital climat control
 • Minieme kleurzetting
 • en nog veel meer

Een aantal van de mogelijkheden die zijn ingebouwd in de twee vipbussen. Deze features zijn tot stand gekomen door marktonderzoek onder onze toekomstige consument. We hebben de diverse wensen en behoeften in kaart gebracht en deze toegepast op het ontwerp van de vipbus. Deze complete vipbussen zijn uniek in hun soort en nergens in België zul je vergelijkbare touringcars tegenkomen. Misschien wel qua exterieur, maar zeker niet op basis van de mogelijkheden die binnenin de bus te zien zijn.

Minibus te huur voor diverse gelegenheden

De laatste jaren merken we een toename in bedrijven die een minibus huren voor hun zakelijke uitstap. Of het nu luchthavenvervoer, bedrijventour of een promotionele activitiet. Alles is mogelijk en we gaan geen uitdaging uit de weg. 

Minibus huren?

Wilt u een minibus huren en wil graag de tarieven en/of beschikbaarheid ontvangen? Graag nodigen wij u uit om het online aanvraag formulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie.

www.vipbus-huren.be/minibus-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 870 stemmen.

Maxim vd Brink: Op maat gemaakt voor ons bedrijf. Wat een plaatje! 
Theo Moons: De minibus van vipbus-huren.be is multfunctioneel
inzetbaar voor uw bedrijfsdoel.
Wilt u ook uw mening delen met ons.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen