verhuur luxe personenbus

Bent u opzoek naar een verhuur luxe personenbus? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk de meest exclusieve personenbussen huren. Deze personenbussen zijn uitgerust met diverse unieke kenmerken. Hierdoor bent u verzekerd van een echte VIP ervaring tijdens de reis. Onze bussen zijn namelijk niet zomaar luxe personenbussen, maar echte VIP bussen!

Verhuur luxe personenbus, de mogelijkheden

Onze vipbussen bieden diverse mogelijkheden voor zowel zakelijke klanten als voor particuliere klanten. Zo is het voor onze zakelijke klanten bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen in onze vergaderbus. Voor particuliere klanten is het daarentegen bijvoorbeeld mogelijk om een feestje te bouwen in de bus. Laat ons weten voor wat voor gelegenheid u op zoek bent naar een verhuur luxe personenbus en wij zorgen ervoor dat de bus past bij de gelegenheid. Alles is mogelijk, dus aarzel niet en laat ons uw wensen weten!

Kenmerken van verhuur luxe personenbus bij vipbus-huren.be

Onze luxe personenbussen beschikken over diverse bijzondere kenmerken. Deze kenmerken vindt u in geen één andere bus terug binnen de benelux. Dus wilt u de meest exclusieve personenbus huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Hieronder vindt u een overzicht van de unieke kenmerken van verhuur luxe personenbus.

 • Lederen zetels opgesteld in een totale rondzit (vergaderopstelling) 
 • Inzetbaar als mobiele vergaderruimte;
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Digital climat control
 • Professionele geluidsinstallatie
 • mogelijkheid tot inzet hostess
 • Multimedia installatie
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • en nog veel meer

Breed aanbod verhuur luxe personenbus

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark. Hierdoor kunnen wij altijd vipvervoer op maat aanbieden. Bent u met een kleine groep en wilt u een klein vip busje huren? Of bent u met een wat grotere groep en wilt u een bijzondere personenbus huren? Bij vipbus-huren.be kan het allemaal! U kunt bij ons kiezen uit de volgende formaten vipbussen en vip busjes.

Luxe personenbus huren?

Wilt u een luxe personenbus huren bij vipbus-huren.be? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u veelal binnen enkele werkdagen een opmaat gemaakte offerte toesturen. Voor overige vragen kunt u het contact formulier invullen op de website!

Recensies

www.vipbus-huren.be/verhuur-luxe-personenbus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 589 stemmen.

Jorrit Timmermans: De meest luxe en complete personenbus vind
je bij vipbus-huren.be. Vervoer van ongelofelijk hoog niveau.
 
Marco Willemsen: Voor een stage opdracht ben ik terecht gekomen
bij vipbus-huren.be. Mooi vervoer voor een scherpe prijs. Maar vooral
de mogelijkheden waren ideaal voor onze klanten.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen