Vip bus huren

Wilt u een vip bus huren met eindeloze mogelijkheden? Bij ons kunt u de meest multifunctionele vip bus huren van de Benelux! Heeft u speciale wensen op het gebied van vipvervoer? Wij zullen er alles aan doen om aan doen om onze diensten zo veel mogelijk op uw behoeften aan te laten sluiten. Op deze manier is een vip bus huren bij vipbus-huren.be de beste keuze voor zowel particulier als zakelijk vervoer. Door de diverse unieke eigenschappen van onze voertuigen is een rit in een vip bus van vipbus-huren.be een zeer luxe ervaring.

Vip bus huren, exclusief business travel

Heeft u binnenkort luxe vervoer nodig voor een zakelijke rit en wilt u daarom een vip bus huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zakelijk vipvervoer! Door de speciale ronde opstelling van de stoelen in het namelijk mogelijk om elkaar aan te kijken tijdens de rit, wat natuurlijk ideaal is voor vergaderingen. Door onderweg te vergaderen besteedt u uw reistijd in een vipbus nuttig en gaat er geen tijd onnodig verloren! Door onze verschillende presentatie mogelijkheden zijn onze vip bussen ook ideaal om presentaties in te geven.

Vip bus huren, de mogelijkheden:

Naast de mogelijkheden om in onze bussen te presenteren of vergaderen is er bij ons nog veel meer mogelijk! Onze bussen hebben namelijk vele verschillende faciliteiten die compleet naar wens zijn aan te passen. Op deze manier kunt u eigenlijk voor iedere gelegenheid een vip bus huren. Onze vip bussen zijn namelijk zowel zakelijk als particulier inzetbaar. U kunt bijvoorbeeld een vip bus huren voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een trouwfeest. 

Vip bus huren voor ieder gezelschap

Door ons uitgebreide wagenpark kunt u niet alleen een vip bus huren voor elke gelegenheid, u kunt ook voor elk formaat gezelschap een vip bus huren bij vipbus-huren.be. Wij hebben namelijk bussen beschikbaar voor kleine gezelschappen tot 5 personen, maar we hebben ook vip bussen beschikbaar voor grote gezelschappen tot 50 personen. Voor zowel iedere gelegenheid als ieder gezelschap kunt u dus een vip bus huren bij ons!

Ons wagenpark

Wij hebben verschillende vip bussen beschikbaar. Het maakt niet uit of u met een grote of een kleine groep wilt reizen, wij hebben voor ieder gezelschap een vip bus op maat. Al onze vip bussen beschikken over de bijzondere kenmerken die u hieronder kunt vinden. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de vip bussen uniek zijn en u een luxe ervaring zullen bieden. U heeft bij ons de keuze uit de volgende vip bussen, u kunt dus altijd een vip bus huren  van het juiste formaat:

De kenmerken van onze vip bussen:

Onze vip bussen hebben diverse kenmerken die zorgen dat onze bussen uniek zijn in de Benelux. Veel van de kenmerken zijn ook nog eens naar smaak aan te passen waardoor een vipbus  huren de beste oplossing is voor diverse evenementen. de belangrijkste kenmerken van de vipbussen:

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • 5 tot 50 persoons vipbussen
  • Proffesionele geluidsinstallatie
  • Modern multimedia systeem
  • LCD schermen
  • Draadloze microfoons
  • Branding mogelijkheden

Vip bus huren uit het hoogste segment

Wanneer u voor een bijzondere gelegenheid op zoek bent naar vipvervoer uit het hoogste segment bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vip bussen onderscheiden zich van de bussen van onze concurrentie door het zeer luxe interieur en exterieur. Hiernaast richten wij ons niet enkel en alleen op veilig vervoer naar uw bestemming. Wij vinden het ook belangrijk dat uw rit een luxe ervaring zal zijn voor al de inzittenden. Om deze reden proberen wij onze service ook continue te verbeteren, zodat wij zo goed mogelijk aan al uw wensen en behoeften kunnen voldoen. Hiernaast proberen wij ook altijd nét dat beetje extra te geven zodat de reis met een vip bus van vipbus-huren.be een bijzondere ervaring is voor iedereen! 

Vip bus huren met catering mogelijkheden

Natuurlijk is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van diverse cateringmogelijkheden bij het huren van een vip bus. Doordat wij samenwerken met de beste cateraars zal de catering bijdragen aan de luxe ervaring die wij u willen bieden bij het huren van een vip bus. Onze bussen beschikken bij elke rit over een standaardassortiment drank waar u tegen een meerprijs gebruik van kunt maken. Hiernaast is het ook mogelijk om andere dranken te kiezen van onze cateringlijst, indien u hier gebruik van wilt maken dient u dit vooraf bij ons aan te geven.

Naast het ruime aanbod aan verschillende dranken, kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende maaltijdpakketen. U kunt kiezen uit een aantal ontbijt- lunch- of maaltijdpakketen. Hiernaast heeft u ook de keuze uit een ruim aanbod snacks of borrelhapjes. Wanneer u gebruik maakt van onze cateringservice kunt u de hoogste kwaliteit verwachten, wij werken namelijk samen met de beste cateraars uit de omgeving die enkel met dagverse producten werken. 

Vip bus huren België

Bij vipbus-huren.be kunt u de luxste vip bussen van België huren. Wij zijn actief in de gehele Benelux, het maakt dus niet uit of u van Antwerpen naar Amsterdam wil, of van Brussel naar Utrecht, voor elke bestemming binnen Nederland en België kunt u bij ons terecht.

Vip bus huren?

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen bieden onze vipbussen diverse mogelijkheden. Bent u hierdoor overtuigd en wilt u een vipbus huren? Vul dan het offerteformulier in op de website, wij bekijken vervolgens de beschikbaarheid voor u en bereken de prijs. U ontvangt binnen enkele werkdagen een offerte op maat. Wilt u een vip bus huren maar heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen op onze website, wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest

 
Offerte aanvragen