Vipbus Lommel

Vipbus Lommel richt zich op het verzorgen van bijzondere vervoersarrangementen met de meest exclusieve en bijzondere voertuigen. Dit zijn vipbussen welke speciaal gebouwd zijn naar de wensen en behoeften van de consument. Wij richten ons met name op de zakelijke sector met de volgende voertuigen:

Vipbus Lommel, het online wagenpark

Diverse voertuigen uit het wagenpark zijn ondergebracht bij onze collega maatschappijen. Door de jaren heen zijn wij gaan samenwerken met partners die zich kunnen in de visie van vipbus Lommel. Het brengt een aantal voordelen met zich mee. Met name de landelijke dekking in combinatie met de scherpe tarieven is dit een aanbod dat u niet kunt weerstaan. Wij streven ernaar om de meest exclusieve vipbussen aan te kunnen bieden.

De diverse vipbussen zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden die loze reistijd verandert in geïnvesteerde reistijd. Voor veel bedrijven is tijd geld! Daarom streven wij ernaar om onze vipbussen te voorzien van een optimaal palet aan features. Deze kenmerken zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften in kaart te brengen van de zakelijke eindgebruiker.

Vipbus Lommel, kenmerkend door:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Extra geluidsisolatie
 • Digital climat control
 • Presentatie -en vergadermogelijkheden
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Mogelijkheid tot branding
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Minieme bedrijfsreclame
 • Draadloos spraaksysteem
 • Modern multimedia systeem

Vipbus Lommel sluit aan op de wensen die de bedrijfssector stelt aan dergelijk vervoer. Op het moment dat er een vergadering wordt georganiseerd, is het misschien een idee om gebruik te maken van onze cateringmogelijkheden. Aan boord van de vipbussen is een luxe koffie automaat aanwezig waarvan u tegen betaling onbeperkt gebruik van kunt maken. Of prefereert u liever een lunch of kleine snack? Geen enkel probleem, wij werken samen met meerdere cateraars welke zich hebben gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte catering.

Misschien heeft u ons wel eens voorbij zien komen bij u in de regio of een stilstaande inzet gezien tijdens een van de vele beurzen waarbij onze voertuigen aanwezig zijn. Bent u benieuwd of ook wij deel uit kunnen maken van uw event? Dan kunt u terecht bij een van de volgende events:

Vipbus Lommel, te gast bij:

Eindeloze mogelijkheden bij Vipbus Lommel

Zoals u kunt zien is bij Vipbus Lommel alles mogelijk. Voor elke gelegenheid en elk gezelschap hebben wij een passend vervoersmiddel voor u klaar staan. Of u nou een klein vip busje wilt huren of een grote vipbus, wij zullen er alles aan doen om uw reis compleet te maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen er alles aan doen om het voor u te regelen.

Meer weten over Vipbus Lommel?

Bent u geïnteresseerd in de tarieven en/of beschikbaarheid van vipbus Lommel? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U kunt hier uw gegevens achterlaten in slechts een aantal minuten. Aan de hand van deze gegevens kan onze offerte afdeling een op maat gemaakt voorstel samenstellen voor uw verplaatsing of event. Veelal ontvangt u dit binnen enkele werkdagen.

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/vip-bus/vipbus-lommel/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 905 stemmen.

Martijn & Max : Voor onze bedrijfsopening hebben wij niet zomaar een  
autobus gehuurd, maar een vipbus voorzien van op maat gemaakte  
branding. De manier om nieuwe klanten te trekken.
 
 
Franck van der Veeken: Van Lommel naar Brussen en door naar 
Antwerpen in een 16 persoons vipbus. Een autobusje met een stijlvol 
en klassiek uiterlijk. Precies wat we zochten in vipvervoer.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen