VIP minibus

Bij vipbus-huren.be bent u aan het juiste adres voor luxe vipvervoer op maat. Ons wagenpark bestaat uit verschillende soorten en maten vipbussen, op deze manier is er voor elk gezelschap een geschikte vipbus beschikbaar. Natuurlijk mag een VIP minibus dan niet ontbreken! Net als onze andere vipbussen zijn de VIP minibussen van alle gemakken voorzien. Door de luxe uitstraling is onze vip minibussen inzetbaar voor diverse soorten events!

VIP minibus voor iedere gelegenheid

Heeft u binnenkort een gelegenheid waarvoor u nog geschikt vervoer zoekt? Wanneer u met een klein gezelschap bent (5 tot 16 personen) zijn onze VIP minibusjes uitermate geschikt. Onze VIP minibusjes beschikken over comfortabele lederen fauteuils, waardoor de busjes een zeer luxe uitstraling hebben. Hiernaast kunt u natuurlijk gebruik maken van de vele faciliteiten die de bussen beschikken. Een rit in een VIP minibus is hierdoor inzetbaar voor verschillende soorten gelegenheden. U kunt een vipbusje bijvoorbeeld inzetten voor vergaderingen of presnetaties onderweg, maar ook voor vliegveld vervoer, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten etc.

VIP minibus voor zakelijk vervoer

Als organisatie wilt u natuurlijk dat uw medewerkers hun werktijd optimaal benutten. Met een VIP minibus kunt u er in ieder gaval voor zorgen dat de reistijd optimaal benut wordt. Onze VIP minibussen bieden namelijk vergader en presentatie mogelijkheden. U kunt dus onderweg naar uw bestemming uw tijd al nuttig besteden, waardoor het huren van een VIP minibus een goede oplossing is voor zakelijk vervoer.

vip minibusvip minibus

Vipbussen in verschillende maten

Ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht voor het huren van vipvervoer. Wij vipbusjes en vipbussen beschikbaar in diverse maten. Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

VIP minibus voor elk gezelschap

Of u nou vervoer zoekt voor een kleine of voor een grote groepen, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk niet alleen over VIP minibussen, maar ook over grotere bussen. Op deze manier is er altijd een vipbus die geschikt is voor uw gezelschap.

Zakelijke VIP minibus en nog veel meer...

Onze vipbussen zijn niet alleen te gebruiken voor zakelijke events, maar zijn eigenlijk inzetbaar voor iedere gelegenheid. Wij hebben ervaring met diverse soorten gelegenheden, bij ons is niets te gek! Onze vipbussen worden gebruikt als:

 • Beursstand
 • Vergaderbus
 • Promotiebus
 • Vipbus
 • Productpresentatiebus
 • Luxe touringcar
 • Artiestenvervoer
 • Feestbus
 • Discobus
 • Karaokebus
 • En nog veel meer...

Vip minibus huren?

Heeft u binnenkort een gelegenheid waarvoor u vervoer nodig heeft en wilt u daarom een vip busje bij ons huren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan door het offerte formulier in te vullen op de website! Wij controleren dan de beschikbaarheid voor u en stellen vervolgens de offerte voor u op. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door het contact formulier in te vullen en wie weet gaat u misschien binnenkort een vip busje huren!

Vipbus huren met vele extra's

Bij ons huurt u niet alleen vervoer van A naar B, u boekt bij ons een hele ervaring! Door de luxe en comfortabele uitstraling van onze bussen is rit in een vip (mini)bus altijd een fijne ervaring. Hiernaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse extra's. Wilt u bijvoorbeeld wat eten en/drinken onderweg, dan is dat mogelijk! Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving! Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een DJ of hostess te boeken, heeft u nog andere wensen of behoeften? Laat het ons dan weten!

VIP minibus huren en meer....

Een luxe minibus is geschikt voor diverse soorten gelegenheden. Maar sluit een VIP minibus toch niet helemaal aan op uw wensen? Dan kunt u bij ons ook een diverse andere exclusieve voertuigen huren waardoor u bij ons altijd het geschikte luxe vervoer vindt! Wilt u in stijl opgehaald worden? Dan is een limo huren misschien ook een goede oplossing voor uw vervoersprobleem. Bij vipbus-huren.be vindt u het grootste aanbod van exclusief vervoer in België! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wilt u een limousine huren? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in op de website!

 

Recensies
www.vipbus-huren.be/VIP-minibus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 587 stemmen.

Paul Kerremans: De minibus was een goed alternatief voor de vervoer 
van onze buitenlandse gasten. Bedankt voor de snelle service.
 
 
Victor Donkers: Diverse minibussen ingezet tijdens het 
internationale golftoernooi. De spelers en de vele bezoekers werden 
comfortabel en veilig naar hun auto gebracht.
 
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen