vipbus huren

Vipbus huren om uw gasten en/of personeel te vervoeren. In België vindt u voldoende busbedrijven welke een vipbus aanbieden met diverse mogelijkheden. Wij onderscheiden ons niet enkel door het exterieur, maar vooral door de mogelijkheden van het interieur.

Een vipbus huren van dit formaat staat gelijk aan de ultieme beleving. Onze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment. Waar kunt u zoal aan denken?

Vipbus huren, de mogelijkheden:

 • Modern multimedia systeem
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • Luxe keukenhoek
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Vergaderfaciliteiten
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • en nog veel meer

Een vipbus huren voor een geslaagd event!

Een vipbus huren is de inzet van multifunctionele vipcoaches voor een geslaagd event. Deze voertuigen zijn niet enkel te huur voor zakelijke oplossing, maar biedt ook uitweg voor particuliere doeleinden. Doordat de stoelen in een totale ronde zijn opgesteld, zult u als een gezelschap worden vervoerd. Dit maakt het voor gezelschappen zowel zakelijk als particulier mogelijk om bijvoorbeeld te vergaderen en te presenteren. Tijd is geld en door deze mogelijkheden zult u uw reistijd optimaal gebruiken om te netwerken of iets dergelijks. Dit is niet zomaar een vipbus huren, maar een investering welke de moeite loont.

vipbus hurenvipbus huren


Vipbus huren mogelijk in de gehele Benelux

Inde afgelopen jaren zien we een toename in aanvragen vanuit de zakelijke markt. Met name vanuit de volgende steden:

Zoals u ziet maakt het niet uit vanuit waar u een vipbus wilt huren, of wat uw bestemming is. Bij ons kunt u een vipbus huren voor elke rit binnen België en Nederland!

Vipbus huren voor diverse gelegenheden

De bedrijven welke een vipbus huren, zetten dit ultieme vervoersmiddel in voor een scala aan gelegenheden. Waar kunt u zoal aan denken:

 • Product- en bedrijfspresentatie
 • Beursstand en congressen
 • Personeelsfeest en bedrijfsuitje
 • Trouwvervoer
 • Car casting
 • Artiestenvervoer
 • Shuttle service tijdens evenementen
 • VIP vervoer
 • Onderweg vergaderen en/of locatie
 • en ga maar door

vipbusje hurenvipbus huren

Wilt u een vipbus huren en bent benieuwd naar de mogelijkheden en/of tarieven? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. In slechts een vijftal minuten heeft u uw gegevens achtergelaten en aan de hand hiervan kunnen wij een op maat gemaakte prijs voor u samenstellen. Veelal heeft u een voorstel ontvangen binnen een aantal werkdagen.

Keuze uit verschillende vipbussen

U kunt bij ons verschillende soorten vipbussen huren. Of u nou met een klein of groot gezelschap bent, bij ons vindt u het juiste vipvervoer op maat. Al onze bussen beschikken over de bovengenoemde faciliteiten. Het maakt dus niet uit voor welke vipbus u kiest, u zult in luxe op uw bestemming aan komen. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat we u een veilige reis bezorgen, we willen er ook voor zorgen dat de reis luxe en comfortabel zal zijn. U heeft bij ons de keuze uit de volgende vipbussen:

Wilt u een vipbus huren maar is uw gezelschap groter dan 50 personen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om verschillende vipbussen met elkaar te combineren. Op deze manier heeft u altijd vipvervoer op maat.

Vipbus huren met ruime cateringmogelijkheden

Wilt u een vipbus huren en daarbij gebruik maken van onze cateringservice? Bij ons heeft u de keuze uit diverse catering opties. In onze bussen is er altijd een standaardassortiment drank aanwezig waar u tegen een meerprijs gebruik van kunt maken. Heeft u zin in andere drankjes? Dan is het mogelijk om één of meerdere dranken van onze cateringlijst bij te bestellen. Heeft u naast een drankje ook zin in een hapje onderweg? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice. U heeft bij onze de keuze uit verschillende ontbijt- lunch- of maaltijdpakketen, daarnaast kunt u er ook voor kiezen om snacks of borrelhapjes te bestellen.

Vipbus huren?

Heeft de website uw interesse gewekt en wilt u graag een vipbus huren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan door het offerteformulier in te vullen op onze website. Wanneer u alle gegevens zo nauwkeurig mogelijk invult is het voor ons mogelijk om een offerte  op te stellen met de beste prijs! Heeft u nog vragen? Neem dan contact  met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens contact  met u op om uw vragen te beantwoorden!

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest

Vipbus in ''De Club van Lelijke Kinderen''

Door de diverse mogelijkheden en aanpassingen die wij aan de bus kunnen doen was het ook mogelijk om één van onze vipbussen een rol te laten spelen in een bioscoopfilm. De opnamens van de film zijn al begonnen en in Oktober 2019 zal de bus in De Club van de Lelijke Kinderen te zien zijn!

Recensies

www.vipbus-huren.be/vipbus-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 719 stemmen.

Kristel van Spauwen: Voor ons 25 jarig bestaan zijn we met het 
gehele personeel in twee vipbussen naar een outdoorcentrum gegaan. 
Op de terugweg hebben we dit in de bus nog eens gevierd.
 
0900-ABCTAXI: DMet het voltallige personeel zijn we in de vipbus
naar Blankenberge geweest. Het was een bijzondere ervaring 
die ons nog lang bij is gebleven.
Wilt u ook uw mening delen met ons.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

Offerte aanvragen