The Reference VIP Lounge

The Reference VIP Lounge is een vipbus waarvan slechts één exemplaar bestaat! Nergens in Europa zal je een vergelijkbare vipbus vinden, maar deze vipbus is gewoon te huur in België en Nederland. The Reference VIP Lounge garandeert exclusiviteit door de uitgebreide multimedia en entertainment waarover de bus beschikt. Om een impressie van deze unieke bus te krijgen kunt u hieronder verder lezen. Deze vipbus is geschikt voor groepen tot 50 personen.

The Reference VIP Lounge, de eigenschappen:

The Reference VIP lounge beschikt over unieke eigenschappen, deze eigenschappen zorgen ervoor dat u een bijzondere ervaring zult krijgen tijdens de rit in deze bijzondere bus. Hieronder vindt u de belangrijkste en bijzonderste eigenschappen van The Reference VIP Lounge:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Lasershow
 • Totale rondzit
 • Draadloos internet
 • Karaoke installatie
 • Professionele muziekcomputer
 • Lederen, comfortale stoelen
 • Rookmachines
 • Modern multimedia systeem
 • Luxe uitstraling
 • Multicolor LED verlichting
 • Digital climat control

Reference LoungeThe Reference Lounge

Dit is slechts een kleine selectie van de diverse bijzondere eigenschappen van The Reference VIP lounge. Nergens anders in Europa zal je een vergelijkbare vipbus vinden. Een groot deel van de bovengenoemde eigenschappen zijn volledig weggewerkt in het interieur en met slechts één druk op de knop te activeren. Hierdoor is The Reference VIP Lounge inzetbaar bij een groot scala aan gelegenheden, zowel zakelijk als particulier.

The Reference VIP lounge, inzetbaar bij diverse gelegenheden

Doordat alle extreme eigenschappen van de vipbus weggewerkt zitten, zijn de bussen uitermate geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke ritten. Doordat de vipbus zeer multifunctioneel is wordt deze regelmatig ingezet bij een diversiteit aan gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse gelegenheden waavoor onze vipbus regelmatig ingezet wordt:

De gelegenheden die hierboven zijn genoemd zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken of The Reference VIP lounge biedt mogelijkheden voor uw gelegenheid. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken.

De bijzondere opstelling

Eén van de meest bijzondere eigenschappen van The Regerence VIP lounge is de bijzondere opstelling van de stoelen. Deze opstelling is vergelijkbaar met de opstelling van een limousine. U zit met zijn allen tegenover elkaar in één grote ronde. Deze totale rondzit vindt u in geen één andere bus in Europa. De bijzondere opstelling biedt vele mogelijkheden. Allereerst creëert deze opstelling een intieme sfeer doordat iedereen oogcontact met elkaar kan hebben. Verder is het natuurlijk ideaal voor vergaderingen en presentaties, maar ook voor feesten op de weg! 

The Reference VIP Lounge, voor zakelijk vervoer

The Reference VIP Lounge is door de totale rondzit en de ingebouwde multimedia uitermate geschikt voor vergaderingen onderweg. Wanneer u deze vergaderbus huurt wordt u vervoerd in een echte mobiele vergaderruimte. U kunt gebruik maken van de diverse mogelijkheden die de bus biedt voor vergaderingen en presentaties onderweg. Zo is er draadloos internet in de bus aanwezig waar u gebruik van kunt maken en kunt u bijvoorbeeld een presentatie laten zien op de verschillende LCD schermen die in de bus aanwezig zijn. 

Naast de mogelijkheid tot vergaderen en presenteren onderweg, biedt The Reference VIP Lounge ook diverse andere mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Wilt u bijvoorbeeld belangrijke internationale klanten of zakenrelaties in stijl en luxe van het vliegveld op laten halen? Ook dan is The Reference VIP Lounge een zeer goede optie. Uw klanten of zakenrelaties zullen niets te kort komen tijdens de rit. 

Hiernaast is het ook mogelijk om The Reference VIP Lounge in te zetten tijdens een promotietour. U kunt de bus volledig laten bestickeren met bus reclame. Hierdoor is de bus ook zeer geschikt als bijvoorbeeld een beursstand. De mogelijkheden voor zakelijk vervoer zijn eindeloos!

Cateringmogelijkheden

Wanneer u er voor kiest om The reference VIP lounge te huren, kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse maaltijdopties, maar ook uit diverse snacks en borrelhapjes. Op onze cateringlijst vindt u de diverse mogelijkheden van onze cateringservice. Doordat wij enkel samenwerken met de beste cateraars uit de omgeving, kunt u producten van de hoogste kwaliteit verwachten. Hiervoor hebben wij gekozen omdat wij onze klanten een complete en luxe ervaring willen bieden, een echte VIP ervaring om nooit meer te vergeten!

The Reference VIP Lounge huren?

Zoals u kunt zien biedt The Reference VIP Lounge mogelijkheden voor een groot scala aan gelegenheden. Bent u overtuigd en wilt u deze vipbus of één van onze andere vipbussen of vip busjes huren? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van deze gevens kan een van onze medewerkers een offerte voor u op maat maken. Deze op maat gemaakte offerte kunt u veelal binnen enkele werkdagen verwachten. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag!

 
Offerte aanvragen