Autocar

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor u een autocar wilt huren? Vipbus-huren.be verhuurt diverse modellen autocars, voor verschillende formaten gezelschappen. Voor het huren van een autocar bent u dus aan het juiste adres. Onze autocars zijn multifunctioneel en hierdoor inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden.

Autocar huren?

Wilt u één van onze autocars/vipbussen huren? Dan kunt u het beste het online offerteformulier  invullen. Aan de hand van gegevens die u hier invult kunnen wij u een advies geven over welke autocar of vipbus het beste bij uw gezelschap en gelegenheid past. Ook controleren wij de beschikbaarheid voor u en sturen wij u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte toe. Wilt u eerst meer weten over de diverse mogelijkheden van onze autocars? Lees dan verder:

De eigenschappen van onze autocars

Onze autocars beschikken over diverse eigenschappen. Een aantal van deze eigenschappen zijn uniek binnen europa. U zult geen vergelijkbare bus vinden die onderandere inzetbaar is als mobiele vergaderruimte of vergaderbus. Sommige eigenschappen zijn geheel naar wens aan te passen of in- of uit te schakelen waardoor de vipbussen en vipbusjes geschikt zijn voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Hieronder vindt u een samenvatting van de bijzondere eigenschappen

Bent u benieuwd naar het uitgebreide overzicht van de eigenschappen van onze autocars? Dan kunt u even een kijkje nemen op de faciliteiten pagina!

De mogelijkheden van onze autocars

Zoals u kunt zien beschikken onze autocars over vele faciliteiten. Door deze faciliteiten zijn onze luxe bussen zeer multifunctioneel en breed intzetbaar. Het maakt dus niet uit of u vervoer zoekt voor een zakelijk evenement of voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Onze vipbussen sluiten aan bij diverse soorten evenementen. Wij doen er alles aan om in te spelen op uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat de bus aansluit bij uw gelegenheid. Alles is mogelijk!

Autocar huren voor diverse gelegenheden

Doordat onze vipbussen multifunctioneel zijn worden deze gehuurd voor diverse soorten events. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan op vele gebieden, van zakelijke vervoer tot partyvervoer. Hierdoor weten wij precies hoe wij onze vipbussen het beste in kunnen zetten bij diverse soorten gelegenheden. Onze vipbussen worden regelmatig ingezet voor:

  • VIP vervoer
  • Artiestenvervoer
  • Directievervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Pendelservice tijdens events
  • Festivals
  • Vrijgezellenfeesten
  • Bruiloften

Het bovenstaande is slechts een impressie van de verschillende gelegenheden waarij onze vipbussen ingezet worden. Heeft u een ander soort gelegenheid waarvoor u een autocar wilt huren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! U kunt het zo gek niet bedenken, bij vipbus-huren.be is alles mogelijk.

Vragen over autocar huren?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op de website. Wanneer benieuwd bent naar wat uw rit zal gaan kosten kunt u het beste het offerteformulier in vullen. Wij proberen u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte toe te sturen!

Recensies

www.vipbus-huren.be/autocar/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 700 stemmen.

't Smokkelbroodje: Onze medewerkers werden getrakteerd 
op een bezoek aan een van onze leveranciers. Met een speciale 
autocar hebben we een interessante en ontspannen dag gehad.
 
Rina Janssens-van Zundert: De diensten van vipbus-huren.be 
kwamen van pas bij het ophalen van onze zakelijke contacten. 
Prijs was buiten budget, maar zeker de moeite waard!
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen