bus met limozit

Wilt u een limousine huren voor een groter gezelschap? Binnen de Benelux zijn enkel limousines voor groepen tot 16 personen toegestaan. Bent u met een groter gezelschap en bent u toch op zoek naar een vervoersmiddel met dezelfde sfeer en uitstraling? Dan is onze vipbus met limozit misschien dé vervoersoplossing waar u naar op zoek was. Onze vipbussen met totale rondzit hebben een vergelijkbaar interieur met een limousine, maar zijn in plaats daarvan geschikt voor groepen tot 35 of zelfs 50 personen!

Vele mogelijkheden met een bus met limozit!

Doordat de mogelijkheden en uitstraling van onze bus met limozit vergelijkbaar zijn met een normale limousine, wordt deze verhuurd voor vergelijkbare evenmenten als een limousine. Zo zijn wij bijvoorbeeld regelmatig te gast bij gala's, vrijgezellenfeesten, bruiloften, jubilea of bedrijfsuitjes. Maar ook voor bijvoorbeeld vergaderingen onderweg biedt een bus met limozit vele mogelijkheden!

Een bus huren met limozit?

bus met limozitlimozit in bus

Bent u overtuigd en wilt u een luxe bus met limozit huren? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het offerte formulier op onze website. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u!

Offerte aanvragen