Weddingbus

Weddingbus, "Ja, ik wil!"

Gaat u trouwen en bent u voor deze dag nog op zoek naar bijzonder vervoer voor uw gasten? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk graag voor u het vervoer tijdens deze speciale dag. Geniet zorgeloos in onze weddingbus, wij doen de rest!

Weddingbus huren? Zorgenloos genieten!

U wilt op de dag van uw bruiloft natuurlijk zorgenloos kunnen genieten. Daar willen wij u graag bij helpen! Wij verzorgen het vervoer van A tot Z. Laat vooraf uw wensen en behoeften weten en wij zorgen er voor dat dit op de grote dag allemaal voor u geregeld is. 

De weddingbus met bijzondere kenmerken

Een bruiloft is een speciale dag en daarom hoort daar ook speciaal vervoer bij. Onze weddingbus heeft dan ook bijzondere eigenschappen waardoor een rit in deze bus een echte VIP ervaring zal zijn. Zo beschikt de weddingbus bijvoorbeeld over een totale rondzit. Deze rondzit draagt bij aan de intieme sfeer in de bus. Hiernaast beschikt de bus over nog vele andere bijzondere kenmerken waar u gebruik van kunt maken. Deze kenmerken vindt u op de faciliteiten pagina. 

Weddingbus huren?

Wilt u onze weddingbus huren? Dat kan! U kunt hiervoor het beste het online offerteformulier invullen. Vermeld hierbij dat het gaat om een bruiloft en wij zorgen ervoor dat de bus volledig aansluit bij deze speciale gelegenheid. Heeft u nog vragen of heeft u speciale wensen of behoeften? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er graag alles aan om deze speciale dag nog specialer te maken!

Recensies

www.vipbus-huren.be/weddingbus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 658 stemmen.

Wouter Jacobs: Dit was een van de mooiste dagen uit mijn leven.
De mooiste bruid, leukste familie en erg exclusief trouwvervoer.
 
Bor Peeters: Wij zijn vervoerd in een volgbus voor de trouw van
mijn broer. Een mooie, zwarte vipbus met alles erop en eraan. 
Iedereen bedankt voor dit mooi vervoer.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen