Mobiele vergaderruimte

Heeft u binnenkort een zakelijke reis en wilt u tijdens deze reis de tijd zo optimaal mogelijk benutten? Dan is een vipbus van vipbus-huren.be misschien wel de juiste oplossing! Deze vipbus beschikt namelijk over de kenmerken van een mobiele vergaderruimte. Wanneer u deze bus huurt kunt u dus onderweg vergaderen of presentaties verzorgen. Op deze manier gaat er met de vergaderbus van vipbus-huren.be geen kostbare werktijd verloren! 

Mobiele vergaderruimte

Bent u op zoek naar een mobiele vergaderruimte? Dan is de vergaderbus van vipbus-huren.be waarschijnlijk de oplossing die u zoekt! Met deze mobiele vergaderruimte kunt u niet alleen op diverse locaties vergaderen, maar ook gewoon onderweg! Zo kunt u bijvoorbeeld samen met collega's of klanten een bouwplaats bezoeken, u kunt vergaderen of brainstormen op een inspirerende plek, of u kunt bijvoorbeeld onderweg naar een beurs vergaderen met collega's waardoor de reistijd op een nuttige manier wordt benut. Zoals u ziet biedt de mobiele vergaderruimte diverse mogelijkheden.

Van alle gemakken voorzien in deze mobiele vergaderruimte

U hoeft niet bang te zijn dat u iets mist in onze mobiele vergaderruimte. Onze vipbussen zijn namelijk van alle gemakken voorzien. De kenmerken van de vergaderbussen zijn vergelijkbare met gewone vergaderruimtes waardoor u zorgeloos kunt vergaderen en presentaties verzorgen. Hieronder vindt u een aantal van de features van de mobiele vergaderruimte:

 • Vergaderopstelling (totale rondzit)
 • Luxe, lederen zetels
 • Meerdere tafels
 • Wireless Internet Acsess Point
 • LCD schermen
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Brandingmogelijkheden
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • En ga zo maar door...

Mist u nog iets in het bovenstaande lijstje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij doen er graag alles aan om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.

Mobiele vergaderruimte huren?

Wilt u de mobiele vergaderruimte van vipbus-huren.be huren? Dan kunt u het beste het online offerformulier invullen. Op deze manier kunnen wij een offerte voor u op maat maken, deze ontvang u veelal binnen enkele werkdagen. Geef bij de reservering aan dat het om een vergadering onderweg gaat en wij zorgen ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent. Heeft u nog vragen over de mobiele vergaderruimte of heeft u vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/zakelijk-vervoer/vergaderbus/mobiele-vergaderruimte/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 479 stemmen.

ABC Specialised: De vipbus bood de mogelijkheid om middels skype 
contact te leggen met onze buitenlandse partners. Videoconference op maat!
 
Donders Buizen BVBA: Vipbus gehuurd voor een aantal verplaatsingen in
België. Tijdens deze verplaatsing hebben we kunnen vergaderen met 50 personen.
Geen andere maatschappij bood deze optie.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen