Luxe busje huren

Luxe busje huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het verhuren van de meest multifunctionele vipcoaches van Europa. Niet enkel door het uiterlijk, maar vooral door de mogelijkheden die ons wagenpark te bieden heeft. Voor elke grootte, budget en doel hebben wij een geschikt voertuig beschikbaar.

Luxe busje huren, het aanbod:

luxe busje huren

Luxe busje huren in Belgie

Bovenstaand wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders die zich hebben gespecialiseerd in het aanbieden van vipvervoer. Uiteraard zijn er in Nederland vele maatschappijen die dergelijk vervoer aanbieden, maar wij hebben onze partners uitgezocht op mogelijkheden, service en locatie. Door dit collectief kunnen we een landelijke dekking aanbieden en de scherpste prijs voor uw event. Om ons wagenpark te optimaliseren en up to date te houden, zijn we continu op zoek naar geschikte partners die aan ons bedrijf kunnen bijdragen.

luxe busje huren? vipbus!

luxe busje huren

Unieke luxe busjes

Gaat u een luxe busje huren voor een groot gezelschap is het belangrijk om te weten wat de wensen en behoeften zijn van de diverse reizigers. Daarom hebben wij bij het ontwerpen en bouwen van The Reference & The Experience deze wensen toegepast in de vipbussen. U zult niet snel vergelijkbaar materiaal vinden. Om u een beeld te geven van deze features te geven, vindt u hieronder een beknopte selectie.

Grote vipbussen, uitgerust met:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Wireless Internet Access point
 • Draadloos spraaksysteem
 • Multimedia installatie
 • Extra geluidsinstallatie
 • Luxe koffiezetapparaat
 • Vergader- en presentatiemogelijkheden
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Mogelijkheid tot catering
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Zakelijke uitstraling
 • Professionele geluidsinstallatie
 • en nog veel meer

luxe busje te huur

luxe busje huren

luxe busje huren met vergaderopstelling

Zoals u kunt zien, staat een luxe busje huren gelijk aan een rijdend bedrijf. Alle mogelijkheden die u op uw bedrijf voor handen heeft, is in de diverse vipbussen voorzien. Een van de belangrijkste kenmerken van onze grote vipbussen is de totale rondzit. U neemt met bijvoorbeeld 30 personen plaats in een totale ronde. De vele schermen worden geactiveerd, de presentatie wordt afgespeeld en u kunt een vergadering realiseren. Dat is een feature die je in geen andere vipbus tegenkomt.

Tarieven luxe busje huren

Wilt u een luxe busje huren en bent benieuwd naar de vele mogelijkheden? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. In slechts een vijftal minuten stelt u de aanvraag samen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte voorstel maken. Dit is een luxe busje huren van een hoger segment.

U kan het luxe busje huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt,  Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Zoekt u een luxe bus huren in Nederland kijk dan op de Nederlande vipbus website voor luxe busje huren

 

Vipbus-huren.be heeft ook :

 

De tekst op deze pagina is gecontroleerd door Edwin Leuris, Specialst Business Travel

Offerte aanvragen