Over ons


over ons vipbus-hurengeschiedenis vipbus verhuur

Sinds 1964 is ABC-Specials uniek in zakelijk vervoer. Voor 2005 verzorgden wij ook het zakelijk personen vervoer met auto’s en limousines, vooral voor de petrochemische en farmaceutische industrie. Door de groei welke ons bedrijf sinds de oprichting doorgemaakt heeft was op enig moment moeilijk om directievervoer met business auto’s met het vervoer van grotere groepen met onze VIP-Bussen te combineren. 

Daarom hebben wij in 2005 besloten afscheid te nemen van het individueel directievervoer en ons te richten op het zakelijk groepsvervoer met VIP-Bussen. Voor groepen tot 100 personen bieden wij nu oplossingen voor zakelijk vervoer.  

Zonder compromis in aanschafprijs en zonder beperkingen door kosten voor speciaal keuringen ontwerpen wij de inrichting van onze bussen zelf in volledige samenspraak met onze klanten. Zo bevroegen wij bij elk nieuw ontwerp voor een VIP-Bus wat onze klanten nodig  vinden. Als u onze bussen bekijkt zal het u direct opvallen dat deze anders zijn als die van de vele collega bedrijven.

Dit omdat wij onze bussen exploiteren vanuit het oogpunt van onze klanten, om deze zo optimaal mogelijk te vervoeren. Door onze klantwensen voorop te stellen zijn onze tarieven iets hoger als die van de collega bedrijven,maar je krijgt er een hoge service voor terug. We hebben dan ook  zeer tevreden en terugkerende klanten. 

Met veel passie vervoeren wij dagelijks onze klanten. Dat deden wij reeds in 1964 en dat hopen wij nog vele jaren te mogen doen. Een tevreden klant en een chauffeur met een glimlach, @ Your Service

Offerte aanvragen