Mini vipbus huren

Mini vipbus huren voor uw zakelijke uitstap? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van de meest exclusieve en multifunctionele vipbussen van de Benelux. Van oorsprong bieden wij unieke vip touringcars aan, maar sinds een korte tijd kunt u ook een mini vipbus huren

Mini vipbus huren? De modellen:

Een aantal van bovenstaande modellen zijn in beheer van collega maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gerealiseerd, wat leidt tot scherpe tarieven voor uw uitje. Continu zijn we op zoek naar partners die wat extra kunnen toevoegen aan ons wagenpark. Nergens anders in België vind je een dergelijk assortiment aan vipvervoer. Om u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan tijdens uw event zijn de diverse voertuigen uitgevoerd met:

mini vipbus huren

mini vipbus Huren

Mini vipbus huren, de eigenschappen

Bij ons kunt u een luxe bus of luxe autocar huren met unieke kenmerken. Onze mini vipbusjes beschikken bijvoorbeeld over de volgende eigenschappen:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Cateringmogelijkheden
 • Diverse schermen
 • Luxe & comfortabele fauteuils
 • Klimaatbeheersing
 • en nog veel meer

Minivipbus

Mini vipbus Huren

De diverse voertuigen staan nader beschreven in ons wagenpark. U vindt hier gedetailleerde informatie over de verschillende uitvoeringen. Een mini vip busje huren of een klein bedrijf op wielen. Beslist u het maar. De diverse diensten en producten worden voor een scala aan gelegenheden ingezet. Van vergaderingen, presentaties tot aan artiestenvervoer en shuttleservice. In principe overal waar u bijzonder vipvervoer voor nodig heeft, zijn wij in te zetten.

Mini vip busje huren?

Gaat u een luxe personenbus of mini vipbus huren en bent benieuwd naar de mogelijkheden en/of tarieven? Middels het offerte formulier kunt u uw gegevens invullen. Dit kost slechts een vijftal minuten, maar aan de hand van uw aanvraag kunnen wij de scherpste prijs en het meest geschikte mini vipbus voor laten rijden.

Vip minibus huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk diverse modellen vip minibussen huren. Wij hebben vipvervoer op maat voor diverse soorten gelegenheden en verschillende formaten gezelschappen. Op deze manier kunt u hier altijd een vip minibus huren die aansluit op uw wensen. 

mini vipbus

mini vip bus huren

VIP minibus huren?

Wilt u een VIP minibus huren voor een kleine groep? Of wilt u toch liever een grotere vipbus huren? Bij vipbus-huren.be kan het allemaal! Wij hebben namelijk diverse modellen beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht voor de verschillende modellen die bij vipbus-huren.be te huur zijn!

De mogelijkheden van VIP minibus huren

Door de jaren heen hebben wij met diverse groepen en instanties samengewerkt. Hierdoor weten wij precies hoe wij onze bussen het beste in kunnen zetten bij diverse soorten events. Eigenlijk is alles mogelijk met onze vipbussen, denk bijvoorbeeld aan:

Huren Minibus

Minibus huren

Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden van VIP minibus huren eindeloos. Heeft u plannen die hierboven niet genoemd zijn? Aarzel dan niet en bespreek het met ons, niets is te gek! Voor de kenmerken van onze VIP minibus en andere modellen kunt u op de faciliteiten pagina kijken!

VIP minibus huren?

Bent u overtuigd en wilt u een een VIP minibus huren? Dan raden wij u aan om het offerteformulier voor vip minibus huren in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken.  Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen.

mini vipbus huren

mini kantoorbus huren

VIP minibusjes te huur in gehele Benelux..

U kunt bij ons een VIP minibus huren voor ritten door het gehele land. Onze voertuigen staan gestald door het gehele land waardoor onze bussen maar weinig lege kilometers rijden en aangeboden kunnen worden tegen de scherpste prijs. Hieronder vindt u een aantal steden waar onze VIP minibusjes regelmatig te vinden zijn:

Op zoek naar een VIP minibus verhuur? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk diverse luxe modellen minibussen huren! Op deze manier is er altijd een vipbus beschikbaar die aansluit bij uw gelegenheid en gezelschap. 

Vip minibus verhuur 

Zoekt u een VIP minibus verhuur met unieke mogelijkheden? Dan zit u hier goed! Onze vipbussen beschikken namelijk over unieke kenmerken die er voor zorgen dat u een multifunctionele vip minibus huurt. De mogelijkheden van deze mini vipbussen zijn eindeloos. Of u nou kiest voor deze VIP minibus verhuur voor een zakelijk vervoer of voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, deze VIP minibus verhuur sluit altijd aan op uw wensen!

Diverse modellen VIP minibus verhuur

Bij vipbus-huren.be kunt u terecht voor het huren van diverse modellen VIP minibussen en VIP touringcars. Hierdoor is er altijd wel een vipbus beschikbaar die aansluit op uw wensen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende modellen:

minibus verhuur

verhuur minibus

VIP minibus verhuur met diverse mogelijkheden

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het verzorgen van vipvervoer voor diverse gelegenheden en events. De laatste jaren hebben wij ons ook veel gericht op zakelijk vervoer en wij hebben onze bussen hier dan ook op aangepast. Maar ook voor andere gelegenheden zijn onze vip minibussen uitermate geschikt. De vipbussen zijn multifunctioneel en inzetbaar bij zakelijk vervoer tot feestvervoer! Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden van onze VIP minibus verhuur:

Meer informatie over VIP minibus verhuur?

Wilt u meer informatie over de VIP minibus verhuur van vipbus-huren.be? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijs voor uw rit? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen. Heeft u overige vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.

 

Minibus nodig voor uw verplaatsing. Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij beschikken over een minibus die aan uw verwachtingen voldoet. Wij hebben meerdere modellen beschikbaar die vallen onder de noemer "minibus." Dan gaat het met name om het aantal zitplaatsen en de mogelijkheden die beschikbaar zijn in het voertuig. Onze voertuigen worden voor een scala aan mogelijkheden ingezet. Waar kunt u ons zoal vinden:

Minibus, te gast bij:

 • Luchthavenvervoer
 • Pendelen tijdens events
 • Directievervoer
 • Promotionele rondritten
 • Bedrijfsuitje
 • en nog veel meer

De diverse voertuigen worden met name door bedrijven geboekt, omdat zij een bepaalde standaard hebben bij het vervoerd worden in bijvoorbeeld een 8 persoons vipbusje. Het busje moet een bepaald voorkomen hebben. Bijvoorbeeld het management van een groot bedrijf wil wel met een personenbusje worden vervoerd, maar niet door een taxi. Een VIP minibus huren is ideaal als het draait om een dergelijk vipbusje.

VIP minibus, de kenmerken

Naast de kleinere vipbussen verhuren wij ook de 2 meest multifunctionele en moderne vip touringcars welke geschikt zijn voor vipvervoer op maat. Dit zijn unieke en zeldzame vipbussen met een scala aan eigenschappen aan boord.

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Luxe keukenhoek
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Digital climat control
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Modern multimedia installatie
 • en nog veel meer

Minibus

Busje

Minibus huren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot de inzet van een minibus? Wij nodigen u uit om het online offerteformulier in te vullen. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een op maat gemaakte offerte samenstellen. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

Bij vipbus-huren.be bent u aan het juiste adres voor luxe vipvervoer op maat. Ons wagenpark bestaat uit verschillende soorten en maten vipbussen, op deze manier is er voor elk gezelschap een geschikte vipbus beschikbaar. Natuurlijk mag een VIP minibus dan niet ontbreken! Net als onze andere vipbussen zijn de VIP minibussen van alle gemakken voorzien. Door de luxe uitstraling is onze vip minibussen inzetbaar voor diverse soorten events!

VIP minibus voor iedere gelegenheid

Heeft u binnenkort een gelegenheid waarvoor u nog geschikt vervoer zoekt? Wanneer u met een klein gezelschap bent (5 tot 16 personen) zijn onze VIP minibusjes uitermate geschikt. Onze VIP minibusjes beschikken over comfortabele lederen fauteuils, waardoor de busjes een zeer luxe uitstraling hebben. Hiernaast kunt u natuurlijk gebruik maken van de vele faciliteiten die de bussen beschikken. Een rit in een VIP minibus is hierdoor inzetbaar voor verschillende soorten gelegenheden. U kunt een vipbusje bijvoorbeeld inzetten voor vergaderingen of presentaties onderweg, maar ook voor vliegveld vervoer, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten etc.
Ook hebben wij een vestiging in Nederland waar je gemakkelijk een luxe busje huren kan.

VIP minibus voor zakelijk vervoer

Als organisatie wilt u natuurlijk dat uw medewerkers hun werktijd optimaal benutten. Met een VIP minibus kunt u er in ieder gaval voor zorgen dat de reistijd optimaal benut wordt. Onze VIP minibussen bieden namelijk vergader en presentatie mogelijkheden. U kunt dus onderweg naar uw bestemming uw tijd al nuttig besteden, waardoor het huren van een VIP minibus een goede oplossing is voor zakelijk vervoer.

vip minibus

vip minibus

Vipbussen in verschillende maten

Ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht voor het huren van vipvervoer. Wij vipbusjes en vipbussen beschikbaar in diverse maten. Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

VIP minibus voor elk gezelschap

Of u nou vervoer zoekt voor een kleine of voor een grote groepen, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk niet alleen over VIP minibussen, maar ook over grotere bussen. Op deze manier is er altijd een vipbus die geschikt is voor uw gezelschap.

Zakelijke VIP minibus en nog veel meer...

Onze vipbussen zijn niet alleen te gebruiken voor zakelijke events, maar zijn eigenlijk inzetbaar voor iedere gelegenheid. Wij hebben ervaring met diverse soorten gelegenheden, bij ons is niets te gek! Onze vipbussen worden gebruikt als:

 • Beursstand
 • Vergaderbus
 • Promotiebus
 • Vipbus
 • Productpresentatiebus
 • Luxe touringcar
 • Artiestenvervoer
 • Feestbus
 • Discobus
 • Karaokebus
 • Luxe taxi
 • En nog veel meer...

verhuur mini vipbus

luxe minibusje huren

Vip minibus huren?

Heeft u binnenkort een gelegenheid waarvoor u vervoer nodig heeft en wilt u daarom een vip busje bij ons huren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan door het offerte formulier in te vullen op de website! Wij controleren dan de beschikbaarheid voor u en stellen vervolgens de offerte voor u op. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door het contact formulier in te vullen en wie weet gaat u misschien binnenkort een vip busje huren!

Vipbus huren met vele extra's

Bij ons huurt u niet alleen vervoer van A naar B, u boekt bij ons een hele ervaring! Door de luxe en comfortabele uitstraling van onze bussen is rit in een vip (mini)bus altijd een fijne ervaring. Hiernaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse extra's. Wilt u bijvoorbeeld wat eten en/drinken onderweg, dan is dat mogelijk! Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving! Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een DJ of hostess te boeken, heeft u nog andere wensen of behoeften? Laat het ons dan weten!

VIP minibus huren en meer....

Een luxe minibus is geschikt voor diverse soorten gelegenheden. Maar sluit een VIP minibus toch niet helemaal aan op uw wensen? Dan kunt u bij ons ook een diverse andere exclusieve voertuigen huren waardoor u bij ons altijd het geschikte luxe vervoer vindt! Wilt u in stijl opgehaald worden? Dan is een limo huren misschien ook een goede oplossing voor uw vervoersprobleem. Bij vipbus-huren.be vindt u het grootste aanbod van exclusief vervoer in België! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wilt u een limousine huren? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in op de website!

Minibus huren voor een op maat gemaakte zakentrip? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van vervoersarrangementen met de meest exclusieve en unieke vipbussen in elke vorm en maat. Naast een minibus huren kunt u ook een multifunctionele vipbus huren welke ingezet wordt voor multimediale gelegenheden. 

verhuur luxe minibus

verhuur mini vipbus

Minibus huren, de modellen

Minibus huren, de mogelijkheden

Een minibus huren voor een diversiteit aan groottes en voor elk budget. Een zeer gevarieerd aanbod tegen de scherpste prijzen. Een aantal van bovenstaande modellen staan gestald bij collega maatschappijen die bijzondere voertuigen aanbiedt. Door deze samenwerking garanderen we een landelijke dekking en het voorkomen van lege kilometers. Wij streven naar optimalisering van de rit, zodat u zo veel mogelijk gebruik kunt maken van onze diensten.

Minibus huren met unieke kenmerken

Gaat u een minibus huren, maar blijkt dat u met een groter gezelschap bent en wil toch in stijl worden vervoerd? Dan is het huren van The Reference of The Experience misschien de oplossing. Deze exclusieve en multifunctionele vipbussen zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden die uw reis aangenaam maken en vergemakkelijken.

Huren Minibus

Minibus Huren

 • Totale rondzit vergader opstelling
 • Comfortabele en lederen zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Modern multimedia installatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Digital climat control
 • Minieme kleurzetting
 • en nog veel meer

Een aantal van de mogelijkheden die zijn ingebouwd in de twee vipbussen. Deze features zijn tot stand gekomen door marktonderzoek onder onze toekomstige consument. We hebben de diverse wensen en behoeften in kaart gebracht en deze toegepast op het ontwerp van de vipbus. Deze complete vipbussen zijn uniek in hun soort en nergens in België zul je vergelijkbare touringcars tegenkomen. Misschien wel qua exterieur, maar zeker niet op basis van de mogelijkheden die binnenin de bus te zien zijn.

Minibus te huur voor diverse gelegenheden

De laatste jaren merken we een toename in bedrijven die een minibus huren voor hun zakelijke uitstap. Of het nu luchthavenvervoer, bedrijventour of een promotionele activiteit. Alles is mogelijk en we gaan geen uitdaging uit de weg. Dus wilt u een minibus huren? Dan staat onze Mercedes Sprinter of één van onze andere luxe voertuigen voor u klaar! U kunt onze voertuigen als vergaderbus huren maar ook als een partybus huren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Minibus huren?

Wilt u een minibus huren en wil graag de tarieven en/of beschikbaarheid ontvangen? Graag nodigen wij u uit om het online aanvraag formulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie.

U kan de Mini vipbus huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Hoogstraten, Braschaat, Balen, Deinze, Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Brugge, Gent, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, vipbusje huren amsterdam en 30 personen vipbus.

 

 

Deze pagina is gelezen en goedgekeurd door Edwin Leuris, Specialist in luxe personenvervoer

Offerte aanvragen