Mini vipbus huren

Mini vipbus huren voor uw zakelijke uitstap? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van de meest exclusieve en multifunctionele vipbussen van de Benelux. Van oorsprong bieden wij unieke vip touringcars aan, maar sinds een korte tijd kunt u ook een mini vipbus huren

Mini vipbus huren? De modellen:

Een aantal van bovenstaande modellen zijn in beheer van collega maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gerealiseerd, wat leidt tot scherpe tarieven voor uw uitje. Continu zijn we op zoek naar partners die wat extra kunnen toevoegen aan ons wagenpark. Nergens anders in België vind je een dergelijk assortiment aan vipvervoer. Om u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan tijdens uw event zijn de diverse voertuigen uitgevoerd met:

Mini vipbus huren, de eigenschappen

  • Professionele geluidsinstallatie
  • Cateringmogelijkheden
  • Diverse schermen
  • Luxe & comfortabele fauteuils
  • Klimaatbeheersing
  • en nog veel meer

De diverse voertuigen staan nader beschreven in ons wagenpark. U vindt hier gedetailleerde informatie over de verschillende uitvoeringen. Een mini vip busje huren of een klein bedrijf op wielen. Beslist u het maar. De diverse diensten en producten worden voor een scala aan gelegenheden ingezet. Van vergaderingen, presentaties tot aan artiestenvervoer en shuttleservice. In principe overal waar u bijzonder vipvervoer voor nodig heeft, zijn wij in te zetten.

Mini vip busje huren?

Gaat u een mini vipbus huren en bent benieuwd naar de mogelijkheden en/of tarieven? Middels het offerte formulier kunt u uw gegevens invullen. Dit kost slechts een vijftal minuten, maar aan de hand van uw aanvraag kunnen wij de scherpste prijs en het meest geschikte mini vipbus voor laten rijden.

Recensies

www.vipbus-huren.be/mini-vipbus-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 513 stemmen.

Maurice Sterk: Vipvervoer in de mooiste vipbussen van Europa 
naar een van de mooiste concerten van het jaar. We hebben 
onderweg genoten van een heerlijke cava. Nogmaals bedankt!
 
Merel Visser: We waren op zoek naar meerdere vipbussen, maar
toch gekozen voor een 16 persoons vipbus. Deze minibus was  
van alle gemakken voorzien. Wat een ervaring!!
Wilt u ook uw mening delen met ons.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen