Vip autocar huren

Een Vip autocar huren doe je natuurlijk voor elke gelegenheid waarbij een standaard autocar tekort schiet in de mogelijkheden onderweg en faciliteiten aan boord. Een VIP-Autocar is dan ook voorzien van vele extra opties om elke VIP passagier te voorzien van optimale service en reiscomfort. In een vip autocar moet je bijvoorbeeld denken aan de beschikbaarheid van een snelle internetverbinding, luxe lederen fauteuils, een stille en schone motor, toilet aan boord, presentatie middelen en dergelijke. In de meeste vip autocars die je bij ons kunt huren is het ook mogelijk om al rijdend TV te kijken en in onze nieuwste vip autocar is het zelfs mogelijk om onderweg te videobellen over een suppersnelle 5G internetverbinding.

De mooiste autocar van België huren

Zonder enige twijfels aan deze uitspraak te verbinden zijn wij ervan overtuigd dat je bij vipbus-huren.be de mooiste vip autocar van België kunt huren. Geen enkele collega ondernemer heeft een vip autocar beschikbaar welke vergeleken kan worden met de meest exclusieve vip autocar van ons. Onderscheidend zijn onder andere de 5G internetverbinding via de Balong 5000 Chipset van Huawei waarmee overal de snelst mogelijk internetverbinding tot stand gebracht wordt. Naast internet ook de beste koffie aan boord. Wij hebben hiervoor een enquête gehouden onder onze klanten welke koffie men nu echt het lekkerste vind voor op kantoor. Met een lichte voorsprong op Starbucks koffie heeft Nespresso Premium de smaakwedstrijd gewonnen. In onze nieuwste VIP Autocar kunt u dan ook, hoe kan het anders, genieten van de beste koffie voor in het rijdend kantoor “Nespresso Proffesional”

vip autocar huren

vip touringcar

Onderweg vergaderen

Onze VIP Autocars zijn ook bijzonder geschikt om onderweg te vergaderen en/of presentaties te verzorgen. Hiervoor kunt u draadloos het scherm van uw laptop of telefoon delen met de beeldschermen in de bus via Air Server. Daarnaast is het natuurlijk ook nog steeds gewoon mogelijk om uw USB stick in de server van de bus te steken en hier vanaf uw PowerPoint presentatie te verzorgen. Natuurlijk is het hierbij mogelijk om draadloos door de presentatie heen te klikken met de pointer welke in de bus aanwezig is. Wanneer u een presentatie heeft welke ook met geluidsfragmenten ondersteund wordt dan worden die ook met een intense bioscoop beleving in de bus weergegeven. Dit maakt de vip autocars ook in bijzonder geschikt voor instructievideo’s of introducties en lanceringen van nieuwe producten, games, software of weergave van film trailers. Als op de schermen een voorbij razende straaljager getoond wordt dan komt er door de speakers ook met dezelfde intensiteit een straaljager voorbij razen om er al helemaal over te zwijgen wat er gebeurt als een straaljager op de video door de geluidsbarrière vliegt en dit wordt gesimuleerd via de audio installatie. Niet alleen het geluid is van professionele bioskoop (THX) kwaliteit in onze nieuwste vip autocar maar ook kunt u een vip autocar bij ons huren voor de alles overtreffende beeldkwaliteit. 4K Ultra HD beeldkwaliteit is onze standaard bij de nieuwste VIP Autocar. Het gaat dan ook niet om een klein 22” breedbeeld scherm maar 4 x 40” Ultra HD beeldschermen welke elke virtuele beleving tot leven brengen. 

verhuur vip autocar

vip autocar te huur

Autocar huren

Wanneer u een autocar gaat huren bent u niet altijd op zoek naar een VIP Autocar, zoekt u geen VIP Autocar dan kunnen wij u daar helaas niet mee van dienst zijn. Al onze autocars hebben in meer of mindere mate een VIP gehalte. Dat vertaald zich in de meest standaard vorm van een vip autocar in lederen stoelen, een volgende stap zijn zitplaatsen met tafeltjes. Weer een stap verder is een totale rondzit opstelling en dan is er nog de toevoeging van vele multimedia features. Door de komst van 5G en de toepassing daarvan in al een aantal van onze VIP-Bussen zijn de multimedia mogelijkheden tegenwoordig bijna onbegrensd. Onderweg videobellen is geen probleem meer, een conference call, probleemloos, individuele calls al rijdend, geen probleem. Meerdere webex meetings tegelijkertijd, grensoverschrijdend videobellen, meetings, calls, presentaties delen, films streamen, five TV kijken, webexen, Netflixen, Videoland, Zoon, Microsoft Teams, Sky bedenk het maar en het staat allemaal al klaar voor gebruik op de mediaservers in onze nieuwste VIP Autocar The Executive Mobile Conference Room. Deze VIP Autocar kunt u huren voor 4 tot 16 personen.

Offerte aanvragen