Luxe 9 persoons bus huren

Zoek je een 9 persoons busje met zakelijk klasse, een VIP-busje voor 9 personen wat gezien mag worden, een chique uitstraling en voorzien van alle comfort onderweg en op locatie. Dan kun je bij vipbus-huren.be de meest luxe busjes huren voor 9 personen. Wat uw wensen hierin ook zijn het is zeer onwaarschijnlijk dat wij uw vervoerswensen niet kunnen vervullen. Zo kunt u bij ons een standaard 9 persoons luxe busje huren maar wij hebben ook 9 persoons busjes welke elke verwachting van luxe overtreffen.

 

luxe 9 persoons bus

luxe 9 persoons busje huren

9 persoons luxe bus huren

Onze 9 persoons busjes zijn geschikt voor 8 passagiers plus de chauffeur hetgeen 9 personen maakt. Wanneer u precies met 9 passagiers wilt reizen dan is een 9 persoons  bus dus net te klein voor jullie gezelschap. Hiervoor hebben wij dan een iets grotere luxe bus te huur voor 12 of 13 personen. Hierin kunt u dan zeker comfortabel reizen met 9 personen plus chauffeur. Hierbij is het over het algemeen zo, hoe groter de bus hoe ruimer de faciliteiten aan boord zijn. Zo heeft een 9 persoons bus, hoe hoog het luxe gehalte ook is helaas geen toilet aan boord en ook geen luxe espresso automaat. Dat is wel mogelijk voor vervoer van 9 personen maar dan komt u in ons gamma uit op een 14 of 16 persoons luxe vipbus.

Een bus huren met vergader opstelling

Enkele van onze luxe busjes zijn ook voorzien van een totaal rondzit opstelling. De ideale setting om onderweg uw vergadering voort te zetten. Deze vergaderbussen zijn eveneens geschikt voor 9 personen dus ook om onderweg te vergaderen kunt u bij ons een luxe 9 persoons bus huren, althans, geschikt voor 9 personen, er zijn dan nog enkele zitplaatsen vrij omdat de kleinste luxe bus met rondzit opstelling geschikt is voor het vervoeren van 14 passagiers. Wat extra ruimte dus in geval je met slechts 9 personen een luxe bus gaat huren.

9 persoons luxe busje huren

luxe 9 persoons busje huren

Luxe 9 persoons busje huren met chauffeur

Natuurlijk kunt u bij ons informeren wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een luxe 9 persoons bus zonder chauffeur maar om het echte VIP gevoel te ervaren adviseren wij u altijd te reizen met een van onze ervaren vip chauffeurs. Hierdoor kunt u totaal ontzorgt reizen en heeft u geen omkijken naar aanvulling van de drankjes onderweg, het parkeren van de bus, het schoon en fris houden van de bus. Dit wordt allemaal verzorgd door onze chauffeur welke jullie ongetwijfeld het bedoelde VIP gevoel zal laten ervaren.

De meest luxe bus voor 9 personen

De meest luxe bus voor 9 personen is te huur bij vipbus-huren.be Onze nieuwste aanwinst The Executive Mobile Conference Room zal jullie zeker bevallen wanneer jullie op zoek zijn naar ultieme luxe tijdens de rit en werkelijk alle denkbare faciliteiten zijn in deze bus standaard aanwezig en tot beschikking van de gasten. Denk aan een Win10 Mediaserver, MS Office, MS Teams, Zoom, Skype Google Meets, Webex, Conferentie microfoons, 4K webcam, 5G internet, Toilet, Premium espresso automaat, Grote 40”4 K UHD beeldschermen, Netflix, TV kijken, Spotify Premium, Karaoke channel, YouTube Premium en zo zijn we hier wellicht nog vele andere opties en mogelijkheden te vermelden waarover deze special beschikt. Dit overigens tegen zeer acceptabele tarieven al zal u begrijpen dan wij met deze special onmogelijk de voordeligste aanbieder kunnen zijn. Wel zijn wij ervan overtuigt u de maximale luxe te bieden tegen de scherpst mogelijke tarieven, Vraagt u gerust geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website voor deze speciale VIP-Bus, de meest luxe bus voor 9 personen bij ons te huur, The Executive Mobile Conference Room (max. 16 pers.)

Offerte aanvragen