13 persoons vip busje huren

Bij vipbus-huren.be kunt u vipvervoer verwachten van het hoogste niveau.  Dus zoekt u een luxe vipbus 13 personen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze vipbus 13 personen is ideaal voor zakelijk vervoer, maar ook diverse andere gelegenheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier verder!

13 persoons vipbus

13 personen vipbus

Vipbus 13 personen huren, de mogelijkheden

Wanneer u er voor kiest om een vipbus 13 personen huren, huurt u een bus met diverse mogelijkheden. Onze 13 persoons vipbus is namelijk multifunctioneel. Hierdoor is de vipbus 13 personen  zowel inzetbaar bij zakelijke events als bij diverse soorten andere events. Zoals u merkt zijn de mogelijkheden eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem dan gerust contact met ons op!

Vipbus 13 personen

Gaat u een vipbus 13 personen huren, dan gaat u een vip busje huren met diverse unieke eigenschappen. Binnen de gehele Benelux zult u geen vergelijkbare 13 persoons vip busje vinden, dit luxe busje beschikt namelijk over de volgende kenmerken:

 • Luxe lederen stoelen
 • multimedia installatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Mobiel internet
 • Zakelijke uitstraling
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Representatieve chauffeurs

luxe busje huren 13 personen

luxe busje huren 13 persoons

13 persoons vipbus huren voor bedrijfsevents

Heeft u binnenkort een bedrijfsevents en wilt u hiervoor een vipbus 13 personen huren? Dan heeft u nu de juiste maatschappij gevonden. Door de jaren heen hebben wij namelijk regelmatig het personenvervoer voor diverse bedrijven verzorgd. Hierdoor weten wij goed welke wensen en behoeften onze zakelijke klanten hebben. 

Mobiele vergaderruimte

Veel van onze klanten vinden het belangrijk dat de reistijd zo optimaal mogelijk benut kan worden. Tijd is namelijk geld! Om deze reden hebben wij onze vipbus 13 personen zodanig ingericht dat het mogelijk is om tijdens de rit door te werken. Door de unieke opstelling van de stoelen is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen. Hierbij kunt u onder andere gebruik maken van de LCD schermen, waardoor dit vip busje ook ideaal is om presentaties in te verzorgen. Dus wilt u onderweg vergaderen? Huur dan deze vergaderbus!

Vipbus 13 personen huren voor diverse gelegenheden

Onze vipbussen zijn niet alleen heel erg geschikt om onderweg in te vergaderen, maar ook voor diverse andere gelegenheden. Verschillende eigenschappen van onze bussen zijn namelijk naar wens in- en uit te schakelen waardoor de luxe busjes ook om te toveren zijn in een luxe partybus of feestbus.

vipbus 13 pers huren

13 pers vipbus

vipbus huren met ruime cateringmogelijkheden

Bij ons kunt u een vipbus 13 personen huren in combinatie met diverse cateringmogelijkheden. Dus heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u hiervoor een een vip busje huren met cateringservice? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij werken enkel samen met cateraars van het hoogste niveau, hierdoor zal de catering bijdragen aan de luxe VIP ervaring! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst.

13 persoons vipbus en meer.....

Heeft u toch een grotere of kleinere vipbus nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om één van onze andere modellen te huren. Bij ons kunt u onder andere een vip busje huren voor 5 personen, maar ook een vipbus voor 50 personen. Ons wagenpark bestaat uit de volgende modellen:

Vipbus 13 personen huren?

Wilt u graag een vip bus 13 personen huren en bent u daarom benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid? Dan raden wij u aan het online offerteformulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij de scherpste prijs voor u berekenen! Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen! Wij zullen veelal binnen enkele werkdagen reageren.

13 Persoons vip bus

U gaat samen met een aantal belangrijke klanten diverse bedrijven bezoeken en bent hiervooer op zoek naar een 13 persoons vip bus. Dan bent u bij bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij verzorgen vipvervoer op maat voor kleine en grote gezelschappen. Ook werken deze met een beperkt budget. Door ons netwerk beschikken wij over een 13 persoons vip bus, maar ook over andere mogelijkheden. Wat kunnen wij u zoal aanbieden.

13 persoons vipbusje huren

13 persoons vipbusje

13 Persoons vip bus, het aanbod:

U kunt bij ons niet alleen een luxe bus huren voor 13 personen. Ook voor grotere en kleinere groepen kunt u bij ons een luxe autocar huren:

 • Meerdere 8 persoons minibussen
 • Diverse 16 Persoons vipbusjes
 • 19 Persoons vipbus
 • Middelgroot vipvervoer tot 35 personen
 • Grote vipbussen tot 50 personen
 • en nog veel meer

Een 13 persoons vip bus kan tot stand komen door diverse vipbussen met elkaar te combineren. U ziet dat wij een breed assortiment aan vipcoaches hebben. Dit aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kunnen wij een landelijke dekking bieden voor de scherpst mogelijke prijzen. Vipbus-huren streeft naar een optimale reis in de mooiste vipwagens van de Benelux.

Door de jaren heen worden wij veelal door de zakelijke sector ingezet, maar regelmatig ontvangen wij ook particuliere reserveringen. Om u een beeld te geven waar zoal een 13 persoons vip busje voor ingezet wordt, vindt u hieronder een klein overzicht.

Vipbus 13 persoons

13 pers vipbus

13 Persoons vip bus, welkome gast bij:

 • Personeelsfeesten
 • Pendeldienst tijdens grote events
 • Bedrijfsbezoeken door België
 • Directie- en luchthavenvervoer
 • en nog vele events meer

Met het huren van een 13 persoons vip bus heeft u de oplossing om in stijl vervoerd te worden. Middels het offerteformulier kunt u uw aanvraag samenstellen. Aan de hand van deze gegevens kan onze offerte afdeling een op maat gemaakt voorstel samenstellen. Doorheen de website kunt u de diverse mogelijkheden van ons bekijken. U kunt uiteraard ook een afspraak inplannen om een van deze specials te bezichtigen. 

U kan de 13 persoons vipbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Westerlo, Kapellen, Brugge, Brugge, Heist op den Berg, Kalmthout, Knokke Heist, Hoogstraten, Diksmuide, Tielt,  Gent, Willebroek, Geel, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten, Hasselt, Blankenberge, Stekene, Mechelen, Leopoldsburg, Damme, Leuven, Turnhout, Antwerpen, Lommel,  Zelzate, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen