Kantoorbus

Bent u bezig met het organiseren van een zakelijke reis samen met collega's, klanten of zakenrelaties en wilt u de reistijd samen met hen graag zo optimaal mogelijk besteden? Misschien is een kantoorbus huren van vipbus-huren.be dan wel de vervoersoplossing waarnaar u op zoek bent. Aan boord van een kantoorbus van vipbus-huren.be is alles aan boord aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten. De mogelijkheden op het gebied van zakelijk vervoer zijn met deze kantoorbus eindeloos. Om meer te weten te komen over de unieke faciliteiten van deze bijzondere luxe bussen kunt u hieronder verder lezen.

Een luxe bus met unieke mogelijkheden

Bij vipbus-huren.be kunt u drie verschillende luxe bussen huren die ingezet kunnen worden als mobiele kantoorruimte. Deze drie bussen hebben een unieke opstelling van de stoelen. De stoelen van deze kantoorbussen zijn namelijk opgesteld in één grote ronde. De totale rondzit is ideaal bij vergaderingen of presentaties doordat iedereen elkaar kan zien.

De nieuwste 16 persoons kantoorbus van vipbus-huren.be is voorzien van een 5G internet verbinding, hierdoor is mogelijk om bestanden te downloaden, video's te streamen of zelfs online conference calls behoren tot de mogelijkheden. Voor presentaties onderweg kunnen jullie de 4K beeldschermen en het draadloze spraaksysteem in de bus gebruiken. Verder zijn er voldoende stopcontacten aanwezig waarmee jullie bijvoorbeeld laptops of smartphones kunnen opladen.

kantoor bus

luxe kantoorbus

Reis in stijl en luxe met een kantoorbus

Wanneer jullie kiezen voor het huren van een kantoorbus zijn jullie verzekerd van een comfortabele rit doordat de bussen van alle gemakken zijn voorzien. De luxe lederen stoelen zijn heerlijk ruim en comfortabel waardoor u onderweg niet alleen fijn kunt werken, maar ook heerlijk ontspannen. Verder is er aan boord van elke kantoorbus een keukenblokje met koffiemachine aanwezig, hiernaast kunnen jullie drankjes pakken uit de koelingen en gebruik maken van het toilet.

Zakelijk vervoer op maat

Bij vipbus-huren.be heeft u de keuze uit drie verschillende kantoorbussen. Onze grootste bus is geschikt voor groepen tot 50 personen, daarnaast is er nog een 35 persoons en een 16 persoons vergaderbus te huur. De bussen zijn van allerlei faciliteiten voorzien waardoor het mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Ook voor kleinere gezelschappen hebben wij luxe busjes te huur die uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer.

Kantoorbus huren?

Lijkt een kantoorbus huren u een goede oplossing voor zakelijkvervoer doordat het mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presenteren? Wilt u uw reistijd zo optimaal mogelijk besteden? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u naar ons offerte formulier. Voor overige vragen over een kantoorbus huren kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen