vip busje huren

Bent u op zoek naar een geschikt vip busje wat u kunt huren voor een zakelijke rit of een bijzondere gelegenheid? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u een vip busje huren dat aansluit bij uw gelegenheid en gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier meer informatie over een vipbusje huren bij vipbus-huren.be!

Vip busje huren met vele mogelijkheden

Wilt u een vip busje huren om u en uw gezelschap naar uw bestemming te brengen? Dan helpen wij u graag! Via ons kunt u een vip busje huren van het hoogste niveau! In onze vip busjes wordt u in stijl en luxe naar uw bestemming gebracht. Wanneer u er voor kiest om een vipbus te huren bij vipbus-huren.be heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Bij ons heeft u de keuze uit vipbussen met met diverse eigenschappen, hiernaast heeft u de keuze uit verschillende maten vip busjes.

Eigenschappen vip busjes

Onze vip busjes en vipbussen hebben verschillende eigenschappen die er voor zorgen dat het vipvervoer van vipbus-huren.be naar een hoger niveau getild wordt. Bij ons kunt u een vip busje huren met onder andere de volgende luxe features:

 • Comfortabele lederen zetels
 • Climat Control
 • Zakelijke uitstraling
 • Multimedia installatie met meerdere LCD schermen
 • Koeling met standaard assortiment drank
 • Diverse cateringmogelijkheden

Vip busje huren voor elk gezelschap

Bij ons kunt u een vip busje huren voor elk gezelschap. Wij hebben namelijk kleine vip busjes te huur voor kleine groepen tot 5 personen, maar wij hebben ook vipbussen te huur voor grotere groepen tot 50 personen. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u natuurlijk ook een combinatie maken en meerdere vip busjes huren. Bij ons kunt u de volgende vip busjes huren:

Naast de bovengenoemde voertuigen kunt u bij ons ook terecht voor andere formaten vipbussen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw gezelschap!

Stijlvol vervoer

Wanneer u er voor kiest om een vipbusje te huren bij vipbus-huren.be wordt u altijd in stijl naar uw bestemming gebracht. Onderweg bent u van alle gemakken voorzien. U kunt een rustig een krantje lezen, genieten van de omgeving, onderweg vergaderen of een presentatie verzorgen. Wij zorgen voor de rest! Op deze manier kunt u de reistijd zelf naar wens invullen, waardoor u geen kostbare tijd verliest! Een vipbusje huren is dus de ideale vervoersoplossing voor zakelijke ritten!

Inzetbaar bij diverse gelegenheden

Door de vele mogelijkheden die onze vip busjes bieden zijn de vip busjes inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met allerlei soorten events, waardoor wij precies weten hoe wij onze busjes het beste in kunnen zetten bij iedere gelegenheid. Onze vip busjes zijn onder andere inzetbaar voor:

 • Directie vervoer
 • Luchthaven vervoer
 • Artiesten vervoer
 • Shuttle service tijdens events
 • Beurzen en congressen
 • Personeelsuitjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • Festivals
 • en nog veel meer....

Vip busje huren voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen kunt u in een vip bus van vipbus-huren.be ongestoord reizen. Door de unieke eigenschappen is het mogelijk om onderweg te vergaderen of een presentatie te verzorgen. Hierdoor wordt uw reistijd samen met uw collega's of zakenrelaties optimaal benut. Hierdoor is het voor bedrijven ideaal om een vip busje te huren! Wanneer u een vip busje huurt kunt u gebruik maken van alle features. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het draadloze spraaksysteem, het mobiele internet en de multimedia installatie. Dus gaat u een vip busje huren bij vipbus-huren.be? Dan huurt u een mobiele vergaderruimte die van alle gemakken voorzien is!

maar ook....

Onze vip busjes zijn niet alleen uitermate geschikt voor zakelijke ritten, ook voor andere soorten ritten zijn deze zeer geschikt. Doordat wij onze bussen naar elk soort event kunnen aanpassen, sluiten onze vip busjes altijd aan bij uw gelegenheid! Wilt u bijvoorbeeld vip busje huren om een feestje te bouwen onderweg? Dat is mogelijk! Wij kunnen onze vipbus volledig ombouwen tot een discotheek op wielen of een karaokebus! 

Zoals u ziet kunt u het zo gek niet bedenken, of onze vipbusjes sluiten aan bij uw event!

Vip busje huren inclusief diverse opties

Bij vipbus-huren.be hoeft u niet alleen het vervoer naar uw bestemming te boeken, bij ons heeft u nog veel meer opties! Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld gebruik maken van onze cateringservice. Wij werken namelijk samen met diverse cateraars, die catering van hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Op onze cateringlijst kunt u de mogelijkheden vinden. U vindt hier onder andere verschillende ontbijt, lunch en diner opties, maar ook diverse snacks of borrelhapjes. 

Vip busje huren?

Wilt u meer informatie over de tarieven en de beschikbaarheid van onze vip busjes? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen.  Aan de hand van de gegevens die u invult zullen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op stellen. Heeft u nog vragen? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen