Vip busje huren

Bent u op zoek naar een geschikt vip busje wat u kunt huren voor een zakelijke rit of een bijzondere gelegenheid? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u een vip busje huren dat aansluit bij uw gelegenheid en gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier meer informatie over een vipbusje huren bij vipbus-huren.be!

Vip busje huren met vele mogelijkheden

Wilt u een vip busje huren om u en uw gezelschap naar uw bestemming te brengen? Dan helpen wij u graag! Via ons kunt u een vip busje huren van het hoogste niveau! In onze vip busjes wordt u in stijl en luxe naar uw bestemming gebracht. Wanneer u er voor kiest om een vipbus te huren bij vipbus-huren.be heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Bij ons heeft u de keuze uit vipbussen met met diverse eigenschappen, hiernaast heeft u de keuze uit verschillende maten vip busjes.

vip busje huren

Vip busje Huren

Eigenschappen vip busjes

Onze vip busjes en vipbussen hebben verschillende eigenschappen die er voor zorgen dat het vipvervoer van vipbus-huren.be naar een hoger niveau getild wordt. Bij ons kunt u een vip busje huren met onder andere de volgende luxe features:

 • Comfortabele lederen zetels
 • Climat Control
 • Zakelijke uitstraling
 • Multimedia installatie met meerdere LCD schermen
 • Koeling met standaard assortiment drank
 • Diverse cateringmogelijkheden

vip busje

vip busje verhuur

Vip busje huren voor elk gezelschap

Bij ons kunt u een vip busje huren voor elk gezelschap. Wij hebben namelijk kleine vip busjes te huur voor kleine groepen tot 5 personen, maar wij hebben ook vipbussen te huur voor grotere groepen tot 50 personen. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u natuurlijk ook een combinatie maken en meerdere vip busjes huren. Bij ons kunt u de volgende vip busjes huren:

Naast de bovengenoemde voertuigen kunt u bij ons ook terecht voor andere formaten vipbussen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw gezelschap!

Stijlvol vervoer

Wanneer u er voor kiest om een vipbusje te huren bij vipbus-huren.be wordt u altijd in stijl naar uw bestemming gebracht. Onderweg bent u van alle gemakken voorzien. U kunt een rustig een krantje lezen, genieten van de omgeving, onderweg vergaderen of een presentatie verzorgen. Wij zorgen voor de rest! Op deze manier kunt u de reistijd zelf naar wens invullen, waardoor u geen kostbare tijd verliest! Een vipbusje huren is dus de ideale vervoersoplossing voor zakelijke ritten!

Inzetbaar bij diverse gelegenheden

Door de vele mogelijkheden die onze vip busjes bieden zijn de vip busjes inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met allerlei soorten events, waardoor wij precies weten hoe wij onze busjes het beste in kunnen zetten bij iedere gelegenheid. Onze vip busjes zijn onder andere inzetbaar voor:

 • Directie vervoer
 • Luchthaven vervoer
 • Artiesten vervoer
 • Shuttle service tijdens events
 • Beurzen en congressen
 • Personeelsuitjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • Festivals
 • en nog veel meer....

Vip busje huren voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen kunt u in een vip bus van vipbus-huren.be ongestoord reizen. Door de unieke eigenschappen is het mogelijk om onderweg te vergaderen of een presentatie te verzorgen. Hierdoor wordt uw reistijd samen met uw collega's of zakenrelaties optimaal benut. Hierdoor is het voor bedrijven ideaal om een vip busje te huren! Wanneer u een vip busje huurt kunt u gebruik maken van alle features. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het draadloze spraaksysteem, het mobiele internet en de multimedia installatie. Dus gaat u een vip busje huren bij vipbus-huren.be? Dan huurt u een mobiele vergaderruimte die van alle gemakken voorzien is!

maar ook....

Onze vip busjes zijn niet alleen uitermate geschikt voor zakelijke ritten, ook voor andere soorten ritten zijn deze zeer geschikt. Doordat wij onze bussen naar elk soort event kunnen aanpassen, sluiten onze vip busjes altijd aan bij uw gelegenheid! Wilt u bijvoorbeeld vip busje huren om een feestje te bouwen onderweg? Dat is mogelijk! Wij kunnen onze vipbus volledig ombouwen tot een discotheek op wielen of een karaokebus! 

Zoals u ziet kunt u het zo gek niet bedenken, of onze vipbusjes sluiten aan bij uw event!

Vip busje huren inclusief diverse opties

Bij vipbus-huren.be hoeft u niet alleen het vervoer naar uw bestemming te boeken, bij ons heeft u nog veel meer opties! Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld gebruik maken van onze cateringservice. Wij werken namelijk samen met diverse cateraars, die catering van hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Op onze cateringlijst kunt u de mogelijkheden vinden. U vindt hier onder andere verschillende ontbijt, lunch en diner opties, maar ook diverse snacks of borrelhapjes. 

Vip busje huren?

Wilt u meer informatie over de tarieven en de beschikbaarheid van onze vip busjes? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen.  Aan de hand van de gegevens die u invult zullen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op stellen voor een vip busje huren. Heeft u nog vragen? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

U kunt hier een vipbusje huren voor ritten binnen de gehele Benelux, dus wilt u een vip busje huren in Antwerpen, Brussel of Leuven? Bij vipbus-huren.be is het allemaal mogelijk! 

 

Bent u opzoek naar een maatschappij waar u een multifunctioneel vipbusje kunt huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! U kunt hier een vipbusje huren met diverse unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat een onze vipbusjes diverse mogelijkheden bieden voor zowel particuliere als zakelijke ritten. Dus bent u opzoek naar bijzonder vipvervoer? Lees dan hieronder verder over een vipbusje huren bij vipbus-huren.be!

Een vipbusje huren die geschikt is voor diverse gelegenheden?

Bij ons kunt u een vipbusje huren voor diverse soorten gelegenheden. De diverse unieke eigenschappen van onze vipbusjes zorgen ervoer dat deze multifunctioneel zijn. Zo zijn onze vipbusjes bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vergaderingen onderweg tot bruiloften. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met één van onze voertuigen. Geef vooraf bij ons aan voor wat voor soort gelegenheid u een vipbusje wilt huren en wij zorgen ervoor dat u door een geschikt voertuig opgehaald zult worden.

Vipbusje huren? Dé oplossing voor business travel!

Bent u op zoek naar een vervoersoplossing voor een zakelijke reis? Dan zijn wij u graag van dienst! Door de jaren heen hebben wij het vervoer voor diverse bedrijven en instanties verzorgd. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan met het verzorgen van zakelijk vervoer en weten wij precies wat belangrijk is voor onze zakelijke klanten. Wij hebben onze vipbusjes zodanig aangepast dat het diverse oplossingen biedt voor zakelijk vervoer. Zo is het mogelijk om onderweg te vergaderen en presentaties te geven en kunt u bijvoorbeeld belangrijke internationale klanten of zakenrelaties in stijl van het vliegveld op laten halen.

vipbusje huren Brussel

vipbusje huren antwerpen

Uw reistijd optimaal benutten?

Bent u op zoek naar luxe vervoer voor een rit samen met uw collega's of zakenrelaties en wilt u dan uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten? Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom hebben wij onze vipbusjes hierop aangepast! Zo hebben wij onze vipbusjes bijvoorbeeld zodanig ingericht dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen. Dus gaat u een vipbusje huren? Dan huurt u eigenlijk een vergaderbus! Hiernaast bieden de vipbusjes ook mogelijkheden om onderweg presentaties te geven, maar kunt u er ook voor kiezen om onderweg ook gewoon te genieten van de luxe die onze vipbusjes te bieden hebben.

Vipbusje huren?

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen is het mogelijk om een vipbusje te huren voor diverse soorten gelegenheden. Een vipbusje huren biedt niet alleen mogelijkheden voor vergaderingen en presentaties onderweg. Onze vipbusjes bieden nog veel meer mogelijkheden! Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van deze mogelijkheden voor zakelijke vervoer:

 • Promotietours
 • Busreclame
 • Beurzen en Congressen (inzetbaar als beursstand)
 • Artiestenvervoer
 • Luchthavenvervoer
 • Bedrijfsbezoeken
 • Teambuilding
 • Bedrijfsuitjes
 • Pendeldienst
 • En nog veel meer....

Hiernaast is het ook mogelijk voor particulieren om een vipbusje te huren. Wilt u een vipbusje huren voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, vrijgezellenfeest of familiedag? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Wij zorgen er graag voor dat u samen met uw gezelschap kunt genieten van een de reis. Een rit in een vipbusje zal een ervaring zijn om nooit meer te vergeten!

Vipbusje huren? Keuze uit verschillende modellen

Wilt u een vipbusje huren? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende modellen vipbusjes. Hierdoor is er altijd een geschikt voertuig beschikbaar voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid. Hieronder vindt u onze verschillende maten vipbusjes die u via ons kunt huren:

Vipbusje huren? Mogelijk in de gehele Benelux!

Het maakt bij vipbus-huren.be niet uit in welke plaats u een vipbusje wilt huren, als het maar binnen de Benelux is! Wij hebben onze vipbusjes namelijk verdeeld staan over heel België en Nederland waardoor u bij ons altijd een vipbusje kunt huren tegen de scherpste prijs! U kunt bij ons bijvoorbeeld een vipbusje huren in Oostende, Blankenberge, Genk, Knokke Heist of Brugge, maar ook in alle andere plaatsen binnen België kunt u bij ons een vipbusje huren! Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw rit? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen, zodat wij een offerte voor u op maat kunnen maken!

Hier kunt u een vipbusje huren met diverse cateringmogelijkheden!

Omdat wij onze klanten een complete VIP ervaring willen bieden is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Wij werken enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving waardoor u bij ons een catering kunt verwachten van hoge kwaliteit. Dus wilt u onderweg kunnen genieten van een heerlijk onbijtje, lunch, of diner? Aarzel dan niet en maak gebruik van onze cateringservice. Geef vooraf uw wensen bij ons aan en wij zorgen dat het voor u klaar staat tijdens de rit! Wilt u alleen wat snacks, borrelhapjes of drankjes voor onderweg? Ook dan heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de opties.

Meer informatie over vipbusje huren?

Wilt u een vipbusje huren maar wilt u eerst nog meer informatie over een vipbusje huren? Voor de tarieven en beschikbaarheid voor uw rit kunt u het beste het offerteformulier in vullen op onze website. Op deze manier kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Heeft u nog andere vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor uw event of over onze werkwijze? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op de website. Op dit contactformulier vindt u ook ons telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn.

Bent u op zoek naar luxe vervoer maar is een vipbusje toch niet precies wat u zoekt? Voor speciale gelegenheden kunt u bij ons ook andere exclusieve voertuigen huren. Wilt u bijvoorbeeld een limo huren? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Neem contact met ons op voor meer informatie over een limousine huren.

U kan het vipbusje huren, een limousine huren of een discobus huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Kapellen, Willebroek, Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Brugge, Gent, Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Hoogstraten, Braschaat, Balen, Deinze, Knokke Heist, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

 

 

Bovenstaande tekst in gelezen en goedgekeurd door specialst in luxe personen vervoer Edwin Leuris

Offerte aanvragen