5 Persoons vip busje

Wilt u een vip busje huren voor uw zakelijke uitstap? Vipbus-huren.be is de specialist in het verzorgen van vip vervoer op maat. Wij bieden voor elk gezelschap een passend voertuig. Dan is het huren van een 5 persoons vip busje de juiste oplossing. Met uw gezelschap wordt u geheel in stijl opgehaald en gebracht naar uw bestemming. De voertuigen die aan uw vraag voldoen zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden om uw reis optimaal in te delen.

Met name de kleinere vipbussen zijn voorzien van diverse features die bijdragen aan een optimale reis. Deze mogelijkheden komen terug in diverse voertuigen welke wij aanbieden. Heeft u specifieke wensen? U kunt altijd hierna informeren aan de hand van het contactformulier.

vip busje huren 5 personen

luxe 5 persoons vip busje huren

5 Persoons vip busje, de mogelijkheden

U kunt bij ons niet alleen een luxe busje huren voor groepjes van 5 personen, ook voor grotere en kleinere groepen kunt u bij ons een luxe bus huren of een luxe autocar huren:

 • Zakelijke uitstraling
 • Luxe & comfortabele stoelen
 • Vergaderopstelling
 • Digital climat control
 • Cateringmogelijkheden
 • Multimedia installatie

5 persoons vipbus

vipbus 5 persoons

Door de jaren heen merken wij dat er een stijging is naar de vraag in vipvoertuigen voor diverse groottes. Naast de kleinere uitvoeringen beschikt vipbus-huren.be over een breed assortiment. Naast elke grootte wordt ook rekening gehouden met uw budget. Wij streven altijd naar een zo scherp mogelijke prijs. Wat kunt u zoal verwachten naast een 5 persoons vip busje:

Bovenstaand aanbod is mede tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen welke zich hebben gespecialiseerd in het aanbieden van vipvervoer. Door dit collectief kunnen we een landelijke dekking garanderen. Dit resulteert in op maat gemaakt vervoer voor uw zakelijke event.

Dit 5 persoons vip busje en al onze andere voertuigen zijn inzetbaar voor een scala aan events. Niet enkel door de exclusiviteit, maar vooral door de mogelijkheden die de vipbus u kan bieden. Een vip busje sluit perfect aan op de volgende doeleinden:

 • Vergaderen onderweg of op locatie
 • Shuttle service tijdens events
 • VIP vervoer
 • Luchthaven vervoer
 • Artiestenvervoer
 • Directievervoer

Zoals u op onze contactpagina kunt zien, zijn onze voertuigen gesitueerd in diverse plaatsen in België. Ook in Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Bruggen & Brasschaat zijn wij te vinden. In principe maakt het niet uit in welke stad u een 5 persoons vipbusje zoekt, wij vinden er een geschikte oplossing voor.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van een 5 persoons vip busje? Middels het offerte formulier kunt u uw gegevens invullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken en bekijken welke vipbus aansluit op uw aanvraag. Veelal ontvangt u een antwoord van onze administratie binnen enkele werkdagen.

U kan het 5 persoons vipbusje huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Balen, Deinze, Knokke Heist, Tielt, Eeklo, Diksmuide, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Luik, Lommel, Hoogstraten, Braschaat, Lokeren, Brugge, Gent, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus,  12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

 
Offerte aanvragen