8 persoons vipbus

8 persoons vipbus

Bent u op zoek naar een 8 persoons vipbus? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van op maat gemaakt vipvervoer voor de zakelijke markt. U kun hier een divers assortiment aan voertuigen vinden die aan uw zoekopracht voldoen. Een gevarieerd aanbod in exclusieve wagens.

8 Persoons vipbus, maar ook

 • Diverse 16 persoons vipbusjes (diverse uitvoeringen)
 • The Experience VIP Lounge (multimediale 35p vipbus)
 • The Reference VIP Lounge (grote vipbus tot 50 personen)
 • Vipvervoer tot 5 personen
 • en nog veel meer

Ons portfolio is samengesteld door meerdere maatschappijen. Dit collectief is tot stand gekomen door een bundeling van mogelijkheden van de diverse voertuigen. De diverse maatschappijen hebben bijvoorbeeld een 8 persoons vipbus die net dat extra kunnen bieden dan de gewone vipbusjes. Het voordeel van deze samenwerking is de landelijke dekking en het hanteren van scherpe tarieven. Om continuïtiet te garanderen, zijn wij dagelijks op zoek naar partners die dit kunnen bieden.

Onze voertuigen en diensten worden ingezet voor een scala aan doeleinden. Voor zowel particuliere als voor de zakelijke gebruiker. Met name de laatste is een doelgroep waarbij onze voertuigen voor bedoeld is. Door de uitstraling en door de vele mogelijkheden is vipbus-huren.be een welkome gast bij:

8 Persoons vipbus, te gast bij:

 • Evenementenvervoer
 • VIP vervoer
 • Artiestenvervoer
 • Shuttleservice
 • Beurzen en congressen
 • en nog veel meer

In principe zijn onze voertuigen in te zetten voor elke verplaatsing. Met name de mogelijkheden die een 8 persoons vipbus of een van onze andere modellen met zich meebrengt. Onderweg kunt u bijvoorbeeld vergaderen, doordat er in de diverse modellen presentatiemogelijkheden zijn en de zetels zijn in een vergaderopstelling geplaatst. Gedurende de reis kunt u zelfs genieten van onze ruime cateringmogelijkheden. Een heerlijk kopje koffie met een kleine versnapering of een uitgebreide maaltijd in de vorm  van een bbq. Werkelijk alles is mogelijk.

Bent u benieuwd naar de tarieven en/of beschikbaarrheid van de 8 persoons vipbus? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Op het aanvraagformulier kunt u uw ritgegevens invullen. Aan de hand hiervan kunnen we een op maat gemaakt voorstel maken met de scherpst mogelijke tarieven. Neem ook eens een kijkje in het wagenpark voor alle opties die wij aanbieden.

Recensies

www.vipbus-huren.be/8-persoons-vipbus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 112 stemmen.

Frans van Zundert: Met ons team van salesmanagers naar de luchthaven gebracht en als echte VIP's met het busje direct bij het vliegtuig afgezet. Was perfect geregeld!  
Donders, Pieter: Voor diverse bedrijfsbezoeken zijn we  
in een donkerblauw vipbusje zonder reclame gebracht. De koffie en het bestelde krantje lag klaar. Busje was fris en schoon. Voor herhaling vatbaar.   
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen