The Executive Mobile Conference Room

 

Een zakelijke VIP-Bus met alle faciliteiten aan boord waar u als zakelijke gebruiker gemak van hebt of kunt hebben. Zo zouden wij met weinig woorden deze exclusieve VIP-Bus kunnen omschrijven. Wanneer wij wat dieper ingaan op wat deze faciliteiten dit zoal betreft dan moet u denken aan: 5G internet met WIFI aan boord, Windows 10 server met MS Office Professional, Webex, MS Teams, Zoom, Skype en Google Meet conference tools, 4K conferentie camera, conferentie microfoons, Toilet, Koelkasten, Luxe dubbele espresso automaat, Digital Climat control, 40” 4K UHD beeldschermen en draadloze microfoons.

The Executive

mobiele vergaderruimte

In alle rust optimaal genieten van uw zakenreis of onderweg vergaderen, al rijdend video conferencen, presentaties verzorgen, TV kijken, Netflix, YouTube of Spotify luisteren, dit alles is beschikbaar met premium accounts zonder vervelende reclames in deze special.

the executive mobile conference room huren

Maximaal kunnen er 16 personen mee reizen in deze bus, waardoor deze bus optimaal geschikt is voor gezelschappen tussen de 6 en 16 personen. De gids stoel meegerekend is het zelfs mogelijk om met 17 personen te reizen. Grote voordeel ten opzichte van andere VIP-Bussen is de totaal rondzit / vergader opstelling waardoor de interactie met het gehele gezelschap optimaal is. Wanneer er behoefte is om individueel door te werken tijdens de rit met eigen laptops dan is dat ook geen enkel probleem. Elke zitplaats is voorzien van stopcontacten en USB aansluitingen. De netwerk verbinding en de 5G internetverbinding in de bus maakt dat iedereen online is en tegelijkertijd kunnen meerdere video calls storingsvrij hun doorgang vinden tijdens de rit.

The Mobile conference

The Exective

In deze VIP Midibus is extra aandacht besteed aan goede geluidsisolatie. Tezamen met de vol automatische versnellingsbak is de rust aan boord direct waarneembaar. Deze nieuwe VIP-Coach in showroom staat, staat garant voor optimaal reiscomfort. 

Door de ultra schone Euro 6 aandrijving in combinatie Premium Dynaflex tech brandstof en deelname aan ‘Treesforall’ kunnen wij uw rit voor een gemiddelde meerprijs van € 20,00 geheel Co2  Neutraal uitvoeren.  

Naast het huren van de bus met chauffeur kunnen wij ook voorzien in een elegante hostess (meerprijs) welke uw gasten van alle cateringwensen onderweg voorziet.

mobile vergader

mobiele vergader bus

Offerte aanvragen