Reclamebus

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Dan heeft u misschien nog niet aan een reclamebus gedacht! Bij vipbus-huren.be kunt u een luxe bus laten bestickeren met reclame uiteringen van uw bedrijf. Laat deze bus door het land rijden of plaats de reclame bus bijvoorbeeld op een beurs!

Reclamebus inzetten?

Wilt u een reclamebus inzetten om reclame te maken voor uw bedrijf? Dan kunt u dat doen door het logo van uw bedrijf te laten bestickeren op onze luxe touringcars, maar u kunt ook ontwerp (laten) maken om de gehele bus te laten bestickeren. Deze reclame bus kunt u dan op verschillende manieren inzetten. U kunt deze reclamebus bijvoorbeeld door het land laten rijden, tijdens deze rit kunt u deze bus ook nog gebruiken als vergaderbus en onderweg vergaderen. Hiernaast kunt u de reclamebus ook inzetten tijdens een beurs als beursstand. Op de beurs kunt u bezoekers uitnodigen in de bus voor bijvoorbeeld een productpresentatie. Zoals u ziet is een reclamebus van vipbus-huren.be erg multifunctioneel. Heeft u een idee hoe u een reclame bus wilt inzetten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Reclame bus huren?

Wilt u graag reclame maken met één van onze bussen? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen. Geef hierbij aan dat het gaat om het huren van een reclamebus. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om uw wensen met u te bespreken en een offerte op te stellen. Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Gratis en geheel vrijblijven kunt u binnen enkele werkdagen een antwoord van ons verwachten!

U kan de Reclamebus huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Overpelt, Bree, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Leopoldsburg, , Balen, Deinze, Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Blankenberge, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Zelzate, Brussel, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Hoogstraten, Braschaat, Lokeren, Brugge, Gent, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus,  9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

 
Offerte aanvragen