Reclamebus

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Dan heeft u misschien nog niet aan een reclamebus gedacht! Bij vipbus-huren.be kunt u een luxe bus laten bestickeren met reclame uiteringen van uw bedrijf. Laat deze bus door het land rijden of plaats de reclame bus bijvoorbeeld op een beurs!

Reclamebus inzetten?

Wilt u een reclamebus inzetten om reclame te maken voor uw bedrijf? Dan kunt u dat doen door het logo van uw bedrijf te laten bestickeren, maar u kunt ook ontwerp (laten) maken om de gehele bus te laten bestickeren. Deze reclame bus kunt u dan op verschillende manieren inzetten. U kunt deze reclamebus bijvoorbeeld door het land laten rijden, tijdens deze rit kunt u deze bus ook nog gebruiken als vergaderbus en onderweg vergaderen. Hiernaast kunt u de reclamebus ook inzetten tijdens een beurs als beursstand. Op de beurs kunt u bezoekers uitnodigen in de bus voor bijvoorbeeld een productpresentatie. Zoals u ziet is een reclamebus van vipbus-huren.be erg multifunctioneel. Heeft u een idee hoe u een reclame bus wilt inzetten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

reclamebus huren

Reclame bus huren?

Wilt u graag reclame maken met één van onze bussen? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen. Geef hierbij aan dat het gaat om het huren van een reclamebus. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om uw wensen met u te bespreken en een offerte op te stellen. Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Gratis en geheel vrijblijven kunt u binnen enkele werkdagen een antwoord van ons verwachten!

Recensies

www.vipbus-huren.be/reclame-bus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 611 stemmen.

Luc Hellemans: Voor een grote klant hebben wij de twee vipbussen 
voorzien van reclame om een event te promoten. Topservice!
 
Ton Daelemans: In samenwerking met vipbus-huren.be is een
klein vipbusje voorzien van belettering ter herkenning voor de vips
tijdens Marlboro Masters.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen