Oldtimer bus huren

Bent u bezig met het organiseren van een speciale gelegenheid zolas een huwelijk, jubileum, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of themafeest en bent u daarvoor nog opzoek naar bijzonder vervoer om de dag helemaal compleet te maken? Dan is één van de oldtimer bussen huren van vipbus-huren.be misschien wel het vervoer waar u naar op zoek bent. Onze sfeervolle oldtimer bussen staan voor u klaar om een rit te verzorgen om nooit meer te vergeten.

Vipbus-huren.be is specialist in het verzorgen van groepsvervoer op maat. Wij verhuren niet alleen unieke luxe autocars, maar ook een paar mooie oldtimerbussen. Met deze oldtimer bussen verzorgen wij het vervoer bij verschillende soorten speciale gelegenheden. U kunt hier terecht voor het huren van de volgende oldtimer bussen:

Bova Benelux autocar

Onze eerste en grootste oldtimer autocar is de Bova Benelux. Deze unieke oldtimer bus komt uit 1972 en biedt plaats aan groepen tot wel 54 personen. Door de bijzondere uitstraling van de bus is deze uitermate geschikt voor het vervoeren van daggasten bij bijvoorbeeld een huwelijk.

Oldtimer autocar Opel Blitz

Naast de mooie Bova Benelux kunt u bij ons ook de bijzondere Opel Blitz oldtimer bus huren. Deze mooie bus komt uit 1954 en is groot genoeg voor 14 personen. Dit speciale busje is uitgevoerd in het wit met blauw en heeft door de bijzondere dakramen een lichte en open uitstraling. Wanneer u kiest voor het huren van deze Opel Blitz Oldtimer bus bent u verzekerd van een onvergetelijke reis in de tijd.

Een oldtimer bus huren?

Wij staan voor iedereen klaar om met onze oldtimer bussen elke rit bij een speciale gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring te maken. Laat ons uw wensen en behoeften weten op het gebied van vervoer en wij zorgen ervoor dat de rit helemaal onvergetelijk wordt. Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Voor overige vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van onze oldtimer bussen kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen