Luxe autocar huren

Bij vipbus-huren.be bent u aan het juiste adres voor huren van de meest luxe autocar van Europa. Niet enkel door de uitstraling en het design, maar vooral door de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Op het moment dat we voor komen rijden en/of dat u plaats hebt genomen in onze voertuigen zult u begrijpen op welke manier wij deze exclusiviteit overbrengen. The Reference & The Experience zijn voorzien van unieke eigenschappen. De een is net meer multimedia dan de ander. Hieronder vindt u een kort overzicht van de diverse eigenschappen.

Luxe autocar, kenmerkt zich door:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Warme & instelbare verlichting
 • Draadloos spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot hostess inzet
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Multifunctioneel multimediasysteem
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie 
 • WC aan boord
 • Ervaren en professionele chauffeur

De luxe autocar welke u hier kunt huren, is uniek in zijn soort en nergens anders zult u vergelijkbaar materiaal vinden. Continu zijn wij bezig om de diverse mogelijkheden van de luxe autocar te optimaliseren, zodat onze voertuigen afgestemd is op de vraag vanuit de zakelijke sector.

Luxe autocar huren met vele mogelijkheden

De afgelopen jaren is er een toename vanuit de Belgische zakelijke markt. Met name door de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Om u een beeld te geven van de diverse events waarbij wij de juiste toevoeging waren, vindt u hieronder een beknopt overzicht.

Een luxe autocar event…

Luxe autocar huren?

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden welke onze luxe touringcars kan bieden? Aarzel niet en vul het vrijblijvende offerteformulier in. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van onze administratie. U bent slechts een stap verwijderd van bijzonder vervoer voor een speciale dag.

Luxe autocar huren voor elk gezelschap

Het maakt niet uit hoe groot uw gezelschap is, bij ons vindt u geschikt vip vervoer op maat. Naast de luxe autocars die u bij ons kunt huren voor 35 of 50 personen, hebben wij namelijk ook nog kleinere vipbusjes beschikbaar. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende vipbussen en vip busjes die u bij ons kunt huren. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van onze te huren voertuigen:

Luxe touringcar huren door de gehele Benelux

Wij zijn actief door de gehele Benelux, u bent bij ons dus aan het juiste adres voor het huren van een luxe autocar voor elke rit binnen Nederland en België. Doordat wij actief zijn door de hele Benelux heeft u ons regelmatig kunnen zien rijden in de volgende steden:

Luxe autocar huren met diverse opties

Bij ons boekt u niet alleen het vervoer naar uw ervaring, bij ons boekt u een ervaring. Wilt u een echte VIP ervaring tijdens de reis? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij zullen er alles aan doen om van uw reis een bijzondere beleving te maken. Om deze reden kunt u bij ons uit verschillende opties kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld op onze cateringlijst de verschillende cateringopties vinden. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een hostess te laten inzetten tijdens de rit, of u kunt bijvoorbeeld een DJ of artiest boeken! Heeft u vragen over deze opties? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij kunnen u adviseren welke opties het beste aansluiten bij uw event. Ook voor het huren van een Limo kunnen wij u van dienst zijn maar dan via onze Limo websites voor NL en Belgie. 

Luxe autocar huren?

Bent u na het bekijken van deze website overtuigd en wilt u graag een luxe autocar huren bij vipbus-huren.be? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend het offerte formulier invullen op onze website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij veelal binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Heeft u voorafgaande aan het invullen van het offerte formulier nog vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen over een luxe touringcar huren graag!

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor u een autocar wilt huren? Vipbus-huren.be verhuurt diverse modellen autocars, voor verschillende formaten gezelschappen. Voor het huren van een autocar bent u dus aan het juiste adres. Onze autocars zijn multifunctioneel en hierdoor inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden.

Autocar huren?

Wilt u één van onze autocars/vipbussen huren? Dan kunt u het beste het online offerteformulier  invullen. Aan de hand van gegevens die u hier invult kunnen wij u een advies geven over welke autocar of vipbus het beste bij uw gezelschap en gelegenheid past. Ook controleren wij de beschikbaarheid voor u en sturen wij u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte toe. Wilt u eerst meer weten over de diverse mogelijkheden van onze autocars? Lees dan verder:

De eigenschappen van onze autocars

Onze autocars beschikken over diverse eigenschappen. Een aantal van deze eigenschappen zijn uniek binnen europa. U zult geen vergelijkbare bus vinden die onderandere inzetbaar is als mobiele vergaderruimte of vergaderbus. Sommige eigenschappen zijn geheel naar wens aan te passen of in- of uit te schakelen waardoor de vipbussen en vipbusjes geschikt zijn voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Hieronder vindt u een samenvatting van de bijzondere eigenschappen

Bent u benieuwd naar het uitgebreide overzicht van de eigenschappen van onze autocars? Dan kunt u even een kijkje nemen op de faciliteiten pagina!

De mogelijkheden van onze autocars

Zoals u kunt zien beschikken onze autocars over vele faciliteiten. Door deze faciliteiten zijn onze luxe bussen zeer multifunctioneel en breed intzetbaar. Het maakt dus niet uit of u vervoer zoekt voor een zakelijk evenement of voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Onze vipbussen sluiten aan bij diverse soorten evenementen. Wij doen er alles aan om in te spelen op uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat de bus aansluit bij uw gelegenheid. Alles is mogelijk!

Autocar huren voor diverse gelegenheden

Doordat onze vipbussen multifunctioneel zijn worden deze gehuurd voor diverse soorten events. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan op vele gebieden, van zakelijke vervoer tot partyvervoer. Hierdoor weten wij precies hoe wij onze vipbussen het beste in kunnen zetten bij diverse soorten gelegenheden. Onze vipbussen worden regelmatig ingezet voor:

 • VIP vervoer
 • Artiestenvervoer
 • Directievervoer
 • Luchthavenvervoer
 • Pendelservice tijdens events
 • Festivals
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften

Het bovenstaande is slechts een impressie van de verschillende gelegenheden waarij onze vipbussen ingezet worden. Heeft u een ander soort gelegenheid waarvoor u een autocar wilt huren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! U kunt het zo gek niet bedenken, bij vipbus-huren.be is alles mogelijk.

Vragen over autocar huren?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op de website. Wanneer benieuwd bent naar wat uw rit zal gaan kosten kunt u het beste het offerteformulier in vullen. Wij proberen u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte toe te sturen!

U kan de luxe bus huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen,  Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen,Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Brugge, Gent, Willebroek,  Genk, Lanaken, Geel, Hasselt, Aalst,  Maaseik, Kapellen,  Mechelen, Westerlo, MechelenHerentals, Lier, Oostende, Genk, Mol, Luik, Brugge, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg,  Hoogstraten, Herselt, Stekene, Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 8 persoons vipbusje,  Bus met Limozit, 40 personen vipbus,  Luxe autocar, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus,  9 persoons vipbusje, Vergaderbus, Roadshowbus, 12 persoons vipbusje,en 30 personen vipbus.

 
 
 
 

Leuris, E. A. J. A. [Edwin L.]. (2024, 31 mei). Luxe autocar huren. https://www.vipbus-huren.be/. https://www.vipbus-huren.be/luxe-autocar-huren/

 
Offerte aanvragen