Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren met de middelen die vipbus-huren.be u kan bieden, heeft u nog nooit meegemaakt. U gaat met uw groep naar een activiteiten locatie, maar u wil met z'n allen in een autobus naar de locatie toe. Zelfs bij het ophalen van uw gezelschap tijdens een bedrijfsuitje kan het feest al beginnen. Op welke manier zult u denken. Wij beschikken over diverse voertuigen welke inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden.

Online wagenpark voor bedrijfsuitjes

Doordat wij samenwerken met meerdere maatschappijen kunnen we een dergelijk aanbod garanderen. Het collectief bestaat uit verhuurders die wat meer kunnen bieden dan enkel het vervoer van A naar B. Door deze samenwerking garanderen wij u een landelijke dekking en de scherpste prijzen voor een bedrijfsuitje op maat. Om zoveel mogelijk diversiteit te kunnen bieden voor het vervoer voor een bedrijfsuitje zijn wij continu op zoek naar nieuwe voertuigen.

vervoer voor bedrijfsuitje vervoer voor bedrijfsuitje

Waarom zou u bij ons een vipbus huren? Niet enkel door het uiterlijk, maar vooral door de vele mogelijkheden die het uw bedrijf kan bieden gedurende de reis. Hieronder vindt u een selectie van de diverse mogelijkheden die een personeelsuitje onvergetelijk maakt.

Bedrijfsuitje, een bijzondere beleving

Onze vipbussen zijn uitermate geschikt voor verschillende soorten bedrijfsuitjes door de volgende kenmerken die de vipbussen uniek maken:

  • Totale rondzit (uniek in Europa)
  • Comfortabele en lederen fauteuils
  • Luxe keukenhoek
  • Extra geluidsisolatie
  • Nachtblauwe kleurzetting
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • en nog veel meer

Op het moment dat onze vipbus bij u het bedrijf op komt rijden, zult u onder de indruk zijn van de buiteninstallatie. Deze installatie produceert naast een krachtig volume ook leen loepzuiver geluid. Meteen zal uw personeel in de stemming zijn en kan het bedrijfsuitje beginnen.

Cateringmogelijkheden bedrijfsuitje

Wilt u graag een vip bus inzetten voor uw bedrijfsuitje, maar wilt u daarbij ook gebruik maken van een cateringservice? Bij ons is er vanalles mogelijk! Al onze bussen beschikken over een standaardassortiment drank waar u tijdens uw bedrijfsuitje gebruik van mag maken (tegen een meerprijs), hiernaast is het ook mogelijk om voorafgaande aan het bedrijfsuitje andere dranken bij te bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om wat te eten tijdens uw bedrijfsuitje in een vipbus. U heeft bij ons de keuze uit meerdere ontbijt- lunch- en maaltijdpakketten. Hiernaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende soorten snacks, er is dus altijd wel een cateringmogelijkheid die bij uw bedrijfsuitje aan sluit! Dus bent u op zoek naar vervoer voor een bedrijfsuitje die u kunt combineren met catering mogelijkheden, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vipbus huren voor een bedrijfsuitje?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven van onze producten? Wij nodigen u graag uit om het online offerteformulier in te vullen. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakt voorstel van onze administratie. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons op nemen!

Recensies

www.vipbus-huren.be/bedrijfsuitje/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 758 stemmen.

Christel Jacobs: Mooier vervoer kun je je niet wensen. Deze 
vipbus had alles in huis om ons bedrijfsfeest tot een succes te maken.
 
 
Thomas van Brugge: The Reference is de vipbus die gehuurd 
werd voor ons personeelsfeest. Er was aan alles gedacht om 
het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. 
 
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen