Slaapbus huren? Comfortabel op reis!

Wilt u graag een luxe autocar huren met slaapplaatsen om bijvoorbeeld een vakantie met een groep vrienden of familie? Of zoekt u een slaapbus voor een zakelijke reis? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij verzorgen graag een stijlvolle en comfortabele reis naar uw bestemming. Aan boord van onze luxe nightliners is alles aanwezig wat u nodig zult hebben tijdens een langere reis, u kunt hierbij denken aan comfortabele stoelen met tafeltjes, een keukenhoek, toilet en fijne bedden.

slaapbus te huur

verhuur slaapbus

Verhuur luxe slaapbus

Vipbus-huren.be heeft voor u de twee meest luxe slaapbussen voor u klaar staan. Beide nightliners beschikken over 16 bedden, hiernaast zijn er ook genoeg zitplaatsen aan boord aanwezig voor iedereen. Tijdens de inrichting van de sleepliner is rekening gehouden met comfort van de passagiers. Nergens anders binnen de Benelux zult u een vergelijkbare slaapbus vinden.

Een nightliner huren voor een zakelijke reis

U bent verzekerd van een comfortabele reis met onze slaapbus door de unieke eigenschappen. Tijdens de rit is alles in de luxe touringcar aanwezig voor een comfortabele reis. Kiest u ervoor om op reis te gaan met bijvoorbeeld collega's of zakenrelaties om bijvoorbeeld een bedrijf te bezoeken in het buitenland? Dan zijn er aan boord van onze nightliners voldoende faciliteiten aanwezig om onderweg gemakkelijk door te kunnen werken. Op deze manier kunt u de reistijd optimaal benutten.

nightliner verhuur

bus te huur met slaapplaatsen

Een slaapbus huren om uitgerust op uw bestemming aan te komen

Gaat u samen met bijvoorbeeld een groep vrienden op vakantie en wilt u samen reizen? Bent u daarom op zoek naar geschikt groepsvervoer met bedden? Wij verzorgen graag uw reis zodat jullie helemaal uitgerust op jullie bestemming aan zullen komen. Tijdens de reis kunt u helemaal ontspannen en u kunt uw reis helemaal indelen zoals u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld gezellig een spelletje spelen met uw gezelschap aan een van de tafeltjes, of u kunt zich rustig terug trekken in uw eigen slaapcabine.

Voldoende bagageruimte!

Onze slaapbussen beschikken over voldoende bagageruimte, maar gaat u bijvoorbeeld op skireis en heeft u daardoor veel meer bagage dan gemiddeld? Dan kunt u bij ons een bagagetrailer of aanhangwagen huren. Op deze manier is er altijd voldoende bagageruimte beschikbaar.

Eindeloze mogelijkheden met een slaapbus

U kunt bij ons een slaapbus huren voor diverse soorten gelegenheden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus zoekt u een luxe bus met slaapplaatsen voor bijvoorbeeld een skivakantie, een zakelijke reis of als artiestenvervoer? Zoek dan niet verder, wij staan graag voor u klaar om uw reis compleet te verzorgen.

Slaapbus huren?

Wilt u graag een van onze slaapbussen huren en bent u daarom op zoek naar meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid voor uw reis? Dan verwijzen u naar het offerte formulier op onze website. Geef bij het invullen van dit formulier aan dat het om een slaapbus gaat, dan gaat een van onze medewerkers voor u aan de slag om een offerte op maat te maken. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen