Artiestenvervoer

Bent u op zoek naar bijzonder artiesten vervoer? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. De voertuigen die wij verhuren zijn geschikt voor diverse soorten gelegenheden, maar zijn ook uitermate geschikt voor artiestenvervoer. Wij weten dat het voor artiesten van zeer groot belang is om op tijd aanwezig te zijn en zorgen er om deze reden dan ook voor dat de artiest altijd optijd op locatie zal zijn. Wanneer de artiest samen met zijn/haar crew en/of vrienden wil reizen is één van onze vipbussen dé oplossing!

Prive optreden onderweg!

Wij zorgen niet alleen voor het snel en veilig vervoer van de artiesten, wij geven onze artiesten ook graag een bijzondere ervaring. Zo is het in onze vipbussen bijvoorbeeld mogelijk om tijdens de rit op te treden, op deze manier kan een artiest alvast warm draaien of zingen! In onze luxe vipbussen is een scala aan multimedia en entertainment aanwezig, waardoor er onderweg een echt prive optreden gegeven kan worden!

Luxe, comfortabel artiestenvervoer

De artiesten kunnen in de bus natuurlijk ook heerlijk bijkomen van hun optreden samen met hun crew en/of vrienden. Het interieur van onze bussen is namelijk zeer comfortabel en luxe. Daarnaast zal de artiest tijdens de reis niets tekort komen. In onze vipbussen is er namelijk altijd voldoende drank aanwezig. Wil de artiest graag een hapje eten tijdens de rit? Ook dat verzorgen wij graag. Op onze cateringlijst vindt u de verschillende cateringopties. Zijn er speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Artiestenvervoer in verschillende uitvoeringen

U kunt bij ons artiestenvervoer huren in verschillende soorten en maten. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen dat er gepast vervoer klaar staat voor de artiest. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze verschillende voertuigen die geschikt zijn voor artiestenvervoer:

De bovenstaande formaten vipbussen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarom is het van belang dat uw wensen bij ons bekend zijn zodat wij het juiste voertuig naar u toe kunnen sturen. 

Meer informatie over ons artiestenvervoer?

Wilt u graag meer informatie over ons artiestenvervoer? Voor vragen over de tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerte formulier invullen. U ontvangt dan veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons. Heeft u nog andere vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze of de mogelijkheden van onze bus? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar of u kunt het contactformulier invullen.

U kan de bus voor Artiestenvervoer huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Overpelt, Bree, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Leopoldsburg, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Hoogstraten, Braschaat, Balen, Deinze, Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Brugge, Gent, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

 

Offerte aanvragen