Mobiele kantoorruimte huren

Wilt u een mobiele kantoorruimte huren met verschillende unieke mogelijkheden? Dan is vipbus-huren.be u graag van dienst. U kunt bij ons een bijzondere luxe bus huren welke ingezet kan worden als mobiele kantoorruimte. Onze vipbussen zijn zodanig ingericht dat het mogelijk is om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. U kunt in onze mobiele kantoorruimtes gemakkelijk vergaderen of presentaties verzorgen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een mobiele kantoorruimte huren bij vipbus-huren.be? Lees dan hieronder verder..

Een luxe bus als mobiele kantoorruimte huren

Door de opgedane ervaring in het verzorgen van vervoer voor diverse soorten bedrijven en instanties, weten wij precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden. Zo wilen onze zakelijke klanten vaak hun reistijd zo optimaal mogelijk benutten. Om deze reden hebben wij onze luxe bussen compleet ingericht als een mobiele kantoorruimte, waardoor het mogelijk is om onderweg gewoon aan het werk te gaan. Aan boord van onze bussen kunt u de volgende bijzondere eigenschappen verwachten:

 • Luxe, comfortabele lederen stoelen
 • Totale rondzit, vergaderopstelling
 • Cateringmogelijkheden
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • Draadloos internet
 • Meerdere beeldschermen
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluitingen
 • Toilet
 • Garderobe 
 • Enzovoort

Mobiele kantoorruimte huren, de opties:

Wanneer u voor een mobiele kantoorruimte huren van vipbus-huren.be kiest, dan kiest u voor een unieke vervoersoplossing. Onze voertuigen bieden eindeloze mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Zo zijn onze luxe bussen bijvoorbeeld uitermate geschikt om samen met een groep collega's, klanten of zakenrelaties een beurs te bezoeken, een tour te maken langs verschillende vestigingen van uw bedrijf of om een bouwterrein te bezoeken. Onderweg kunt u gewoon doorwerken, vergaderen en presentaties verzorgen, daarnaast bieden onze voertuigen zelfs mogelijkheden voor conference calls! Verder kunnen onze mobiele kantoorruimtes ook ingezet worden voor promotionele doeleinden door de mogelijkheid tot bestickering van de bus. Kortom, wij bieden zakelijk vervoer op maat! Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw rit kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, onze medewerkers denk graag met u mee.

Zakelijk vervoer van het hoogste niveau!

Vipbus-huren.be tilt zakelijk vervoer naar een hoger niveau. Niet alleen de verschillende eigenschappen van onze voertuigen zijn bijzonder, ook de stijlvolle uitstraling van onze bussen valt op. Wij hebben er alles aangedaan om onze bussen een luxe en stijlvolle uitstraling te geven. U kunt dus met een gerust hart belangrijke klanten of zakenrelaties uit nodigen in onze voertuigen. Hierbij zijn onze chauffeurs gespecialisseerd in het verzorgen van vipvervoer, zijn zien er daarom altijd netjes uit en staan graag voor u klaar om alle mogelijkheden van de bussen uit te leggen en uw reis in onze mobiele kantoorruimte helemaal compleet te maken!

Mobiele kantoorruimte huren?

Heeft u interesse in het huren van een mobiele kantoorruimte voor een complete zakelijke rit? Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze unieke voertuigen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wilt u meer informatie over de tarieven voor uw rit? Dan verwijzen wij u naar het het offerte formulier op onze website. Wanneer u dit formulier volledig invult hebben wij genoeg informatie om een offerte op maat te maken, dit is gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij halen u graag snel een keertje op met een van onze bijzondere voertuigen.

Offerte aanvragen