Promotiebus

Wilt u meer naamsbekenheid voor uw bedrijf genereren? Dan is een promotiebus misschien wel wat voor u! Onze vipbus is namelijk inzetbaar als beursstand, reclamebus of promotiebus! U kunt uw merk op de bus laten bestickeren en op deze manier uw bedrijf promoten!

Promotietour met promotiebus!

Wilt u een promotietour gaan doen met een promotiebus? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk luxe vipbussen die u helemaal naar wens kan laten bestickeren. Vervolgens kunt u gaan touren met de promotiebus. Deze tour kunt u volledig naar wens vervullen. Wilt u tijdens de tour bijvoorbeeld vergaderen of product presentaties verzorgen? Dat kan allemaal. Hiernaast kunt u de promotiebus ook inzetten als een beursstand op een beurs. U kunt op deze manier bezoekers uitnodigen in de bus en met ze in gesprek gaan of een presentatie verzorgen in de bus.

Promotiebus inzetten?

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen biedt de promotiebus diverse mogelijkheden. Het is mogelijk om alleen een logo op de bus te laten bestickeren, maar u kunt ook een ontwerp (laten) maken voor de gehele bus. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij bespreken de mogelijkheden graag met u! 

Promotiebus huren?

Heeft u interesse in het huren van een promotiebus? Dan kunt u het beste het offerteformulier op de website invullen. Aan de hand van het ingevulde offerteformulier kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken en een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

U kan de promotiebus huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Overpelt, Bree, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Leopoldsburg, , Balen, Deinze, Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Blankenberge, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Zelzate, Brussel, Hoogstraten, Braschaat, Lokeren, Brugge, Gent, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

 

 
Offerte aanvragen