Promotiebus

Wilt u meer naamsbekenheid voor uw bedrijf genereren? Dan is een promotiebus misschien wel wat voor u! Onze vipbus is namelijk inzetbaar als beursstand, reclamebus of promotiebus! U kunt uw merk op de bus laten bestickeren en op deze manier uw bedrijf promoten!

Promotietour met promotiebus!

Wilt u een promotietour gaan doen met een promotiebus? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk luxe vipbussen die u helemaal naar wens kan laten bestickeren. Vervolgens kunt u gaan touren met de promotiebus. Deze tour kunt u volledig naar wens vervullen. Wilt u tijdens de tour bijvoorbeeld vergaderen of product presentaties verzorgen? Dat kan allemaal. Hiernaast kunt u de promotiebus ook inzetten als een beursstand op een beurs. U kunt op deze manier bezoekers uitnodigen in de bus en met ze in gesprek gaan of een presentatie verzorgen in de bus.

promotie bus hurenpromotiebus huren

Promotiebus inzetten?

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen biedt de promotiebus diverse mogelijkheden. Het is mogelijk om alleen een logo op de bus te laten bestickeren, maar u kunt ook een ontwerp (laten) maken voor de gehele bus. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij bespreken de mogelijkheden graag met u! 

Promotiebus huren?

Heeft u interesse in het huren van een promotiebus? Dan kunt u het beste het offerteformulier op de website invullen. Aan de hand van het ingevulde offerteformulier kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken en een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

 

Recensies

www.vipbus-huren.be/promotiebus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 615 stemmen.

Eline Akkermans: Ter introductie van onze nieuwe producten hebben we 
gekozen voor een op maat beletterde vipbus van vipbus-huren.be
 
 
't Filmhuijs: Voor het jaarlijkse filmfestival hebben we een promotiebus
voorzien van belettering om langs diverse locaties te gaan om mensen 
te informeren over de nieuwe releases.
 
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen