Vip vervoer

Vip vervoer op maat!! Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van de meest bijzondere vipbussen voor de zakelijke gebruiker. De diverse voertuigen welke wij inzetten voor vip vervoer zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Wat kunnen wij u zoal bieden.

vipvervoer

vipvervoer

Verschillende opties vip vervoer

Wilt u een luxe bus huren of een luxe autobus huren? Bij Vipbus.nl heeft u verschillende mogelijkheden op het gebied van vip vervoer:

Een zeer uitgebreid wagenpark met vele mogelijkheden. Een aantal van de kleinere vipbussen zijn in beheer van collega maatschappijen welke zijn gesitueerd door het hele land. Door dit collectief kunnen wij een landelijke dekking garanderen en de scherpste prijs voorleggen. Dit zijn ook vipwagens die beschikken of net dat beetje meer dan een gewone vipbus. 

Vipvervoer

Vipvervoer huren

Vipvervoer, de bijzondere kenmerken

Wat maakt vip vervoer  bij vipbus-huren.be zo speciaal. Als we kijken naar het uiterlijk van de diverse vipbussen zijn deze niet meteen onderscheidend. Veelal op het moment dat u instapt, zult u overladen worden door de vele zakelijke mogelijkheden die het u reis vergemakkelijken. De diverse features zijn naar aanleiding van marktonderzoek tot stand gekomen.

 • Totale rondzit vergader opstelling
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Klassieke & zakelijke inrichting
 • Modern multimedia isntallatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Digital climat control
 • Minieme bedrijfsreclame
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • en nog veel meer

Hoog niveau vip vervoer

Wij tillen vip vervoer naar een nieuw niveau. Als u op zoek gaat naar vergelijkbare vipbussen zult u terecht komen op een van onze vele websites. Deze vipbussen zijn exclusief en uniek in hun soort. Met name met de totale rondzit onderscheiden wij ons. Door deze opstelling is het mogelijk om te vergaderen zoals u op uw bedrijf gewend bent. In combinatie met de vele schermen zult u uw reistijd optimaal benutten.

Vipvervoer huren?

Wilt u meer informatie over vip vervoer op maat in een van onze voertuigen. Ik nodig u graag uit om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand hiervan kunnen wij een op maat gemaakt voorstel samenstellen. Doordat wij trachten zo snel mogelijk antwoord te geven, kunt u veelal een antwoord van onze administratie binnen enkele werkdagen verwachten.

Eindeloze mogelijkheden met vip vervoer

Bij vipbus-huren.be huurt u niet alleen het vervoer van en naar uw bestemming. U heeft hier namelijk nog veel meer mogelijkheden. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Ook kunt u ervoor kiezen om een artiest of hostess via ons te boeken, of u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een vipbus te laten bestickeren. Bij ons is eigenlijk alles mogelijk, niets is te gek! Dus heeft u speciale wensen of behoeften, aarzel dan niet om dit met ons te bespreken. Wij doen er alles aan om de rit in een vipbus tot een bijzondere ervaring te maken.

Vip vervoer met cateringservice

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Op onze cateringlijst vindt u de mogelijkheden terug. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten. Hiernaast heeft u de keuze uit verschillende dranken, snacks en borrelhapjes. Wanneer u kiest voor een van deze opties zal de rit in een van onze bussen helemaal compleet zijn.

Zakelijk vipvervoer

Wilt u een vip busje huren voor een zakelijke rit? Dat is mogelijk! Wij hebben onze vipbussen aangepast aan de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de vipbussen uitermate geschikt zijn voor zakelijke ritten. In onze bussen kunt u onderweg vergaderen en presenteren. Op deze manier benut u de reistijd samen met uw collega's of zakenrelaties optimaal. Vooral onze grote personenbussen zijn uitermate geschikt voor zakelijk vipvervoer, aan boord van deze bussen is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten.

U kan bus voor vip vervoer huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Turnhout, Antwerpen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg,  Hoogstraten Arendonk, Namen,  Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen,Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Brugge, Gent, Willebroek,  , Aalst,  Maaseik, Kapellen,  Mechelen, Westerlo, MechelenHerentals, Lier, Oostende, Genk, Mol, Luik, Brugge, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Genk, Lanaken, Geel, Hasselt, Dilsen, Genk, Lanaken, Herselt, Stekene, Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 8 persoons vipbusje, Bus met Limozit, 40 personen vipbus,  Luxe autocar, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus, Vergaderbus, Roadshowbus9 persoons vipbusjeRoadshowbus, 12 persoons vipbusje en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen