Vipbus Geel

Vipbus Geel is de vervoerder voor de zakelijke markt. Niet enkel door het aanbieden van vipbussen, maar vooral door de exclusiviteit die het de vipbussen met zich meebrengt. Door de jaren heen is ons wagenpark gegroeid met een scala aan voertuigen om aan de groeiende vraag van het bedrijfsleven te voldoen. Wat ook een belangrijk punt is, zijn de mogelijkheden die aanwezig moeten zijn om de reistijd zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Door de markt goed in kaart te brengen, hebben wij een goed beeld van de wensen en behoeften van de consument. In het onderstaand overzicht ziet u een selectie van de resultaten welke zijn verwerkt in de diverse vipbussen. 

Vipbus Geel

Geel vipbus

Vipbus Geel, kenmerkt zich door:

Vipbus Geel kenmerkt zich door de diverse unieke aanpassingen aan de voertuigen. Dus wilt u een unieke luxe bus huren of luxe autocar huren? Bij Vipbus Geel kunt u de volgende eigenschappen aan boord verwachten:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Zakelijk en klassiek interieur
 • Draadloze microfoons
 • Ruime caterinmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Wireless Internet Access Point
 • Warme instelbare verlichting
 • Extra geluidsisolatie
 • Modern multimedia systeem
 • Professionele geluidsinstallatie
 • en nog veel meer

Deze eigenschappen zijn onderscheiden van de concurrentie en het is voor ons belangrijk om de diverse mogelijkheden up to date te houden. Regelmatig hebben wij contact met verreden reserveringen om de rit te evalueren en aan de hand van deze evaluatie bekijken of er iets aan de vipbus verandert moet worden.

vip bus geel

luxe busje geel

U kan Vipbus Geel ook inzetten voor ritten van of naar andere steden in België, het kan zijn dat u ons al zag rijden in Zaventem, Herentals, Lier, Hoogstraten, Brugge, Knokke, Aalst, Mechelen, Leuven, Hasselt en nog vele meer.

Om u een beeld te geven over het wagenpark van vipbus Geel vindt u hieronder een overzicht van de diverse voertuigen welke wij u zoal kunnen aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijzen. Bij het ontvangen van een offerte bekijken we welke vipbus het beste bij uw aanvraag past.

Geel vipbus

Vipbus Geel

Een groot aantal van deze voertuigen zijn in beheer bij collega maatschappijen welke hun voertuigen hebben ondergebracht in ons portfolio. Niet elke aanbieder kan partner worden van vipbus Geel. Wij stellen hoge eisen aan de vipbussen die worden ondergebracht. Het is belangrijk dat het vervoersmiddel een toevoeging is.

Zakelijk vervoer met Vipbus Geel

Een aantal van onze luxe bussen hebben unieke mogelijkheden. Zo zijn een paar van onze bussen volledig ingericht als mobiele kantoorruimte, denk hierbij aan een vergaderoptstelling van de stoelen, draadloos internet, beelschermen, stopcontacten, keukenblok etc. Door de unieke eigenschappen is het mogelijk om onderweg te werken, vergaderen en presenteren, ideaal voor zakelijk vervoer. Wanneer u kiest voor het huren van een kantoorbus gaat er geen kostbare tijd verloren, gedurende de reis kunt u uw tijd zo optimaal mogelijk besteden.

Vipbus huren in Geel?

Wilt u meer info ontvangen over de tarieven en/of beschikbaarheid van de diverse mogelijkheden die vipbus Geel kan bieden. Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. U kunt hier uw gegevens achterlaten en aan de hand van deze gegevens maken wij een op maat gemaakt voorstel. En dat veelal binnen enkele werkdagen.

Offerte aanvragen