Vipbus Aalst

Vipbus Aalst is gespecialiseerd in het verhuren van de meest unieke en exclusieve vipbussen van Europa. Wij beschikken over een wagenpark waar menig concurrent jaloers op is. Dit is niet enkel door de vele voertuigen, maar vooral door de mogelijkheden die vipbus Aalst te bieden heeft. Wat kunnen we zoal voor u betekenen.

vipbus Aalst

Aalst vipbusje

Vipbus Aalst, kenmerkt zich door:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Comfortabele & lederen fauteuils
 • Branding mogelijkheden
 • Klassiek en zakelijke uitstraling
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Wireless Internet Access Point
 • Luxe keukenhoek
 • Mogelijkheid tot branding
 • Ruime  cateringmogelijkheden
 • en nog veel meer

Bovenstaande mogelijkheden zijn ingebouwd naar aanleiding van gedegen marktonderzoek. Gedurende onderzoek zijn de vele wensen en behoeften in kaart gebracht en bekeken wat de meest voorkomende zijn, aangegeven door de zakelijke gebruiker. De diverse eigenschappen zijn toegepast bij de assemblage van de vipbus. Regelmatig hebben wij contact met klanten om te bekijken of er nog aanpassingen gedaan moet worden, zodat we onderscheidend blijven van de concurrentie.

De vele kenmerken zijn in de grotere vipbussen gebouwd. Uiteraard kunnen we naast deze multifunctionele vip touringcar ook kleinere gezelschappen vervoeren tot 16 personen. Om u een beeld te geven van ons wagenpark vindt u hieronder een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Vipbus Aalst, het online wagenpark:

Wilt u een luxe bus huren in de omgeving van Aalst? Dan heeft u de keuze uit verschillende opties bij vipbus-huren.be. Hieronder vindt u een overzicht van de luxe autocars die u bij ons kunt huren:

Aalst vipbus

Vipbus Aalst

Een aantal van bovenstaande minibussen zijn ondergebracht bij collega maatschappijen. Deze partners hebben we met de beste zorg uitgekozen met kwaliteit als uitgangspunt. Door deze samenwerking kunnen we een landelijke dekking garanderen. In veel gevallen heeft dit positieve gevolgen op de huurprijs. Continu zijn wij zoekende naar partners die een welkome toevoeging zijn op ons wagenpark.

Vipbus Aalst wordt voor een diversiteit aan evenementen ingezet door bedrijven en particulieren. Meestal heeft het doel een zakelijke insteek. Als we kijken naar de veel voorkomende gelegenheden moet u denken aan vergaderingen onderweg, promotionele activiteiten, artiestenvervoer, vipvervoer, shuttle service,  enz. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en wij trachten het vip vervoer zo goed mogelijk aan te sluiten op het type gelegenheid.

Meer informatie over vipbus Aalst?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vipbus Aalst. Wij nodigen u uit om het aanvraag formulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel samenstellen. Doordat wij u zo snel mogelijk van dienst willen zijn, kunt u een voorstel van onze verwachten veelal binnen een aantal werkdagen.

U kan de vipbus Aalst huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt,  Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen