Office on wheels

In een office on wheels kunt u uw reistijd samen met collega's, zakenrelaties of klanten zo optimaal mogelijk besteden. Onderweg in deze luxe kantoorbus kunt u werken, vergaderen en presentaties verzorgen. Klaar met werken? Dan kunt u ook heerlijk ontspannen in deze heerlijke bus. Dus bent u bezig met het organiseren van een zakelijke reis en lijkt het u fijn om in een speciaal ingerichte bus bus naar uw bestemming gebracht te worden? Hieronder kunt u meer lezen over de mogelijkheden van de office on wheels van vipbus-huren.be.

Vipbus-huren.be heeft door de jaren heen het vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Hierdoor hebben wij een heleboel ervaring met het verzorgen van zakelijk vervoer en weten wij precies wat de wensen en behoeften zijn van onze zakelijke klanten. Zij willen graag onderweg door kunnen werken en op deze manier hun reistijd zo optimaal mogelijk besteden, want; tijd is geld. Om onze klanten in deze wensen en behoeften te voorzien hebben wij unieke faciliteiten aan onze offices on wheels toegevoegd waardoor het mogelijk is om onderweg te werken, presenteren en vergaderen. Zelfs een online conference call behoort in deze bus tot de mogelijkheden!

De speciale opstelling van de stoelen in onze office on wheels is uniek. De stoelen zijn namelijk opgesteld in een grote ronde waardoor het bijvoorbeeld gemakkelijk is om onderweg te vergaderen. Doordat iedereen elkaar kan zien binnen deze bijzondere bus kan er goed overlegd worden. Verder zijn er aan boord van de office on wheels voldoende tafeltjes aanwezig waarop bijvoorbeeld een laptop geplaatst kan worden. Uw laptop of smartphone kunt u middels een van de stopcontacten gemakkelijk opladen.

 

office on wheels

office on wheels huren

Wanneer u kiest voor een office on wheels van vipbus-huren.be is er vanalles mogelijk. Door de 5G internet verbinding kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk bestanden downloaden, video's streamen of een video conference call organiseren. Verder zijn er verschillende beeldschermen aanwezig in dit mobiel kantoor die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden bij presentaties.

Vipbus-huren.be heeft een office on wheels beschikbaar voor groepen tot 50 personen. Voor kleinere groepen is er ook een 35 persoons of een 16 persoons kantoorbus te huur. Deze drie bussen zijn allemaal compleet ingericht als rijdend kantoor. De 16 persoons office on wheels is onze nieuwste aanwinst en beschikt over de nieuwste gadgets. Zo beschikt The Executive Mobile Conference Room bijvoorbeeld over een aantal grote 4k beelschermen en een professionele Nespresso koffiemachine.

Wilt u uw reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo optimaal mogelijk besteden en wilt u daarom een office on wheels huren? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen we u naar ons offerte formulier. Voor overige vragen over onze bijzondere mobiele kantoorruimtes kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Bent u nou niet op zoek naar een complete bus om te huren maar naar een individuele werkplek in een bus waarin u kunt werken onderweg naar uw werk? Neem dan een kijkje op officeonwheels.be, zij verzorgen busvervoer vanuit diverse plaatsen in België richting de grootste steden in België.

 

 

Lijkt het jou leuk om het bijzondere vervoer van vipbus.nl te mogen verzorgen? Bekijk dan snel onze vacature touringcarchauffeur!

Offerte aanvragen