Mobiel kantoor

Zoekt u een mobiel kantoor met diverse mogelijkheden? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij verhuren diverse unieke bussen die ingezet kunnen worden als een mobiel kantoor. De luxe bussen zijn uitgevoerd met diverse unieke kenmerken waardoor het mogelijk is om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in ons kantoor op wielen te vergaderen of presentaties te verzorgen. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Lees hieronder dan verder over de diverse unieke kenmerken en mogelijkheden van ons mobiele kantoor.

mobiel kantoor verhuur

mobiel kantoor

Vipbus huren, een mobiel kantoor met unieke kenmerken!

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het verzorgen van vervoer voor diverse soorten bedrijven en instanties. Wij weten op deze manier precies wat belangrijk is voor onze zakelijke klanten. Onze klanten die een rit boeken met een zakelijk doel willen over het algemeen hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Om deze reden hebben wij een aantal van onze voertuigen compleet ingericht als een echt kantoor op wielen. Diverse unieke kenmerken zorgen ervoor dat onze klanten gewoon door kunnen blijven werken. U kunt onder andere denken aan de volgende bijzondere kenmerken:

 • Luxe, comfortabele lederen stoelen
 • Totale rondzit, vergaderopstelling
 • Cateringmogelijkheden
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • Draadloos internet
 • Meerdere beeldschermen
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluitingen
 • Toilet
 • Garderobe 
 • Enzovoort

Mooi mobiel kantoor

Mobiel kantoor

Mobiel kantoor huren, eindeloze mogelijkheden

Wanneer u heeft gekozen voor het huren van een mobiel kantoor bij vipbus-huren.be dan heeft u gekozen voor een unieke vervoersoplossing. De voertuigen bieden diverse mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Gaat u binnenkort bijvoorbeeld met een groep collega's naar een beurs of een congress? Onderweg kunt u de tijd nuttig besteden door bijvoorbeeld onderweg te vergaderen. Verder kunt u bijvoorbeeld klanten of zakenrelaties uitnodigen om samen met u een tour langs verschillende vestigingen te doen of om een bouwplaats te bezoeken. Verder is het bij ons ook mogelijk om een bus te laten bestickeren waardoor deze ook uitermate geschikt is voor promotionele doeleinden. Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken of het mogelijk met een mobiel kantoor van vipbus-huren.be. Hier bent u aan het juiste andres voor zakelijk vervoer op maat! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een mobiel kantoor voor uw zakelijke rit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijk vervoer van het hoogste niveau!

Vipbus-huren.be doet er graag alles aan om zakelijk vervoer naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen de diverse faciliteten van onze voertuigen zijn bijzonder, ook de luxe uitstraling van onze bussen valt op. Wij hebben er alles aangedaan om onze bussen een luxe en stijlvolle uitstraling te geven. Het is dus geen enkel probleem om belangrijke klanten of zakenrelaties uit te nodigen in onze voertuigen. Hierbij zijn onze chauffeurs gespecialisseerd in het verzorgen van vipvervoer, zijn zien er daarom altijd netjes uit en staan graag voor u klaar om alle mogelijkheden van de bussen uit te leggen en uw reis helemaal compleet te maken!

Mobiel kantoor huren?

Kunnen wij uw zakelijke rit helemaal compleet maken en wilt u daarom een mobiel kantoor huren bij vipbus-huren.be? Voor meer informatie  over de mogelijkheden van onze mobiele kanoorruimtes kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. voor meer informatie over de tarieven verwijzen wij u graag naar het offerte formulier zodat wij in één keer alle gegevens bij elkaar hebben om een offerte voor u op maat te maken. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Wij zien u graag snel in een van onze luxe voertuigen!

U kan het Mobiel kantoor huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen