Vipbus Sint Truiden

Vipbus Sint Truiden staat voor exclusiviteit, diversiteit en het mooiste wagenpark van den Benelux. Het aanbod is afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Door de veranderlijke markt trachten wij voor elke aanvraag een zo passende mogelijke oplossing te zoeken. Bij vipbus Sint Truiden vindt u een scala aan voertuigen, zoals 

Vipbus Sint Truiden, de mogelijkheden

Diverse voertuigen uit het portfolio zijn in beheer van collega maatschappijen. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat we voor ieder gezelschapsgrootte en budget een passende oplossing kunnen bieden. Door deze samenwerking is er altijd wel een geschikt vipbus(je) beschikbaar. U kunt ook op onze website de diverse opties vinden. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de diverse modellen van dichtbij te komen kijken.

Als u kijkt naar de diverse modellen valt u misschien op dat ieders van deze voertuigen een ander interieur heeft. Klopt, wat de mogelijkhkeden van vipbus Sint Truiden zo bijzonder maakt, is het scala aan features dat toegepast is om uw reis zo comfortabel en optimaal mogelijk te realiseren. Iedere vipbus heeft weer andere mogelijkheden. Hieronder een overzichtje:

Vipbus Sint Truiden, kenmerkend door:

 • Totale rondzit (uniek in Europa, vergaderopstelling)
 • Vergader- en presentatiemogelijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Ruime cateringmogleijkheden
 • Draadloos Internet (Wifi)
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Mogelijkheid tot branding
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Privacy beglazing
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Multifunctioneel media installatie

Vipbus Sint Truiden voor diverse gelegenheden

Bovenstaande mogelijkheden komen het beste tot hun recht bij zakelijke doeleinden, omdat deze specifieke wensen hebben. Ook zijn de voertuigen van vipbus Sint Truiden gebouwd nav de wensen en behoeften van de zakelijke sector. De diverse events waarbij onze diensten worden ingezet, zijn zeer divers:

Vipvervoer uit het hoogste segment!

De inzet van een van onze vipbussen staat garandeert voor een succesverhaal. De uitstraling en de mogelijkheden die de vipbus u kunnen bieden, biedt u vele mogelijkheden zoals u hierboven kunt zien. Onze chauffeurs zijn ervaren en opgeleid om u te kunnen bijstaan tijdens uw event.

Zoals u hierboven heeft kunnen zien hebben wij een zeer uitgebreid wagenpark voor u klaar staan. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap is er een passend voertuig voor u beschikbaar. Dus wilt u bijvoorbeeld een klein vipbusje huren voor een vergadering onderweg, of wilt u een grotere vipbus huren voor een personeelsfeest? Bij Vipbus Sint Truiden bent u aan het juiste adres! Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Aarzel niet, niets is bij ons te gek!

Vipbus Sint Truiden huren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vipbus Sint Truiden? Graag verwijzen wij u naar het offerte formulier. Aan de hand hiervan kunnen we u een op maat gemaakt voorstel doen. En dat veelal binnen een aantal werkdagen. Voor meer informatie wat geen betrekking heeft op de tarieven en beschikbaarheid voor uw reis kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/vip-bus/vipbus-sint-truiden/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 415 stemmen.

Isaaksen & Marx : De autobus stond al te wachten op de parking.
Een zwarte vipbus die voorzien was van onze berdrijfslogo. Na  
instappen en vertrek hebben we een topfeest gehad.
 
 
Maurice van der Griend: Als vip chauffeur wil ik de lokale 
autoriteiten van Sint Truiden bedanken voor de leuke rit door deze
stad. Het was plezierig samen te werken.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen