Vergaderbus

Bent u op zoek naar een bijzondere manier van vergaderen? Dan is de vergaderbus misschien wel wat voor u! Deze vergaderbus is namelijk dé manier om onderweg en/of op locatie te vergaderen. Deze mobiele vergaderruimte van vipbus-huren.be heeft dezelfde kenmerken als een gewone vergaderruimte waardoor u niets zult missen tijdens de reis!

huren vergaderbus

vergaderbus

Heeft u binnenkort een zakelijke rit met bijvoorbeeld collega's of klanten en wilt u de reistijd zo optimaal mogelijk benutten? Dan is de vergaderbus misschien de oplossing die u zoekt! In deze bus is het niet alleen mogelijk om te vergaderen, het biedt ook presentatiemogelijkheden. Hierdoor kunt u dus werken tijdens de rit en gaat er geen kostbare tijd verloren. Hiernaast is het ook mogelijk om de bus bijvoorbeeld op een centrale locatie te parkeren, zodat de vergadering voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Zoals u ziet biedt de vergaderbus diverse mogelijkheden voor vergaderingen onderweg en vergaderingen op locatie!

vergaderbus

vergaderbus huren

Kenmerken van de vergaderbus

Eigenlijk heeft de vergaderbus dezelfde kenmerken als een normale vergaderruimte. Hieronder vindt u een lijstje van de belangrijkste kenmerken van de mobiele vergaderruimte.

 • Vergaderopstelling (totale rondzit)
 • Luxe, lederen zetels

 • Meerdere tafels
 • Wireless Internet Acsess Point
 • LCD schermen
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Brandingmogelijkheden
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • En ga zo maar door...

Zoals u ziet hoeft u niets te missen in de vergaderbus, waardoor u ongestoord kunt vergaderen onderweg of op locatie! Mist u toch nog iets? Laat het ons weten, dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden. Wij doen er graag alles aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Bus met vergadertafel huren

Wilt u een bus met vergadertafel huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be zeker aan het juiste adres. Wij begrijpen dat onze klanten in sommige gevallen onderweg of op locatie willen werken en of vergaderen. Om deze reden hebben wij het mogelijk gemaakt dat u bij ons een bus met vergadertafel kunt huren. In onze vergaderbussen zit u allen in een ronde waardoor er gelegenheid is voor gesprekken en interactie. U zitten allemaal achter een vergadertafel waar u bijvoorbeeld gemakkelijk uw laptop op kunt plaatsen. 

vergaderbus

vergaderbus te huur

Vergaderbus huren?

Denkt u dat onze vergaderbus dé juiste oplossing is voor u en bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en prijs voor uw vergadering? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij een offerte op maat maken. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van de vergaderbus? Dan kunt u contact met ons opnemen.

vergaderbus met tafels
vergaderbus zakelijk vervoer
video conference vergaderbus

U kan de vergaderbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen,  Diest, Beveren, , Maasmechelen, Beringen,Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Brugge, Gent, Willebroek,  Genk, Lanaken, Geel, Hasselt, Aalst,  Maaseik, Kapellen,  Mechelen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg,  Hoogstraten, Genk, Lanaken, Herselt, Mol, Luik, Brugge, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Stekene, Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven,  Westerlo, MechelenHerentals, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Charleroi, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 8 persoons vipbusje, Vergaderbus, Roadshowbus, 12 persoons vipbusje, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus, Bus met Limozit, 40 personen vipbus, discobus huren, Luxe autocar, 9 persoons vipbusje en 30 personen vipbus.

Specialist op het gebied van luxe zakelijk vervoer; Edwin Leuris, heeft deze tekst gelezen en inhoudelijk goedgekeurd.

Offerte aanvragen