Vipbus Oostende

Vipbus Oostende

Vipbus Oostende richt op zakelijk vervoer aan de Belgische Kust. Kortom, bent u op zoek aar bijzonder vervoer voor uw event of voor uw bedrijf? Exclusiviteit kent geen grenzen. Neem eens een kijkje en ontdek de vele mogelijkheden.

Deze exclusiviteit kan vipbus Oostende garanderen door de afstemming van de apparatuur op de wensen en behoeften van de doelgroep. Uw gezelschap zal zich in koninklijke sferen bevinden. Wat kenmerkt onze voertuigen.

Vipbus Oostende, de mogelijkheden:

 • Luxe keukenhoek
 • Zakelijk en klassiek interieur
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Multicolor LED verlichting
 • Wireless Internet Access Point
 • Mogelijkheid tot catering
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Modern multifunctioneel systeem
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Vipbus Oostende voor zakelijk vervoer

Zoals u ziet, zijn alle faciliteiten aanwezig om uw reis zo goed mogelijk in te delen. De reistijd kunt u benutten om een vergadering te realiseren of een presentatie te geven. Bij vipbus Oostende bent u aan het juiste adres voor vervoer op maat. Door de diverse unieke eigenschappen zijn de vipbussen van vipbus Oostende uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. 

Door de jaren heen hebben wij regelmatig het vervoer verzorgd voor diverse soorten bedrijven en instanties. Om deze reden hebben wij onze bussen volledig aangepast op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten.  Hierdoor zijn wij dé partner op het gebied van zakelijke vervoersoplossingen.

En meer....

Dit is nog niet alles. De voertuigen zijn beide voorzien van een aantal entertainmentsystemen. De formele sfeer kan met een druk op de knop verandert worden in een afterparty of een borreluurtje(s). The Reference & The Experience zijn voorzien van een scala aan andere mogelijkheden om uw bedrijfsfeest in Oostende op een ludieke manier af te sluiten. Dit wordt een onvergetelijke ervaring onderweg. Vooral bij een feest of een promotie tour zult u veel bekijks trekken en het ROI zal ook toenemen.

Meer informatie over Vipbus Oostende?

Benieuwd naar de mogelijkheid voor het inzetten van vipbus Oostende? Graag verwijzen wij u naar het online contactformulier voor al uw vragen. Voor een prijsindicatie en de beschikbaarheid verwijs ik u graag door naar het offerteformulier. Na het samenstellen van uw reis zal onze administratie u een op maat gemaakte aanbieding toesturen.

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/vipbus-huren/oostende/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 739 stemmen.

JMB Music: Samen met andere DJ's wilden we een bijzondere 
vipbus huren met alles erop en eraan. Dat is bij vipbus-huren.be het
geval. De multimediale vipbus The Experience is perfect voor de klus.
 
 
Ine Braspenning: Om onze daggasten te vervoeren, hebben we in  
Oostende gezocht naar de mooiste vipbus. Dat is The Reference geworden. 
Iedereen zat in een totale rondzit. Het was klassiek en intiem vervoer.
 
Wilt u ook uw mening delen met ons.
 
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen