Beursstand

Gaat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs staan, maar zoekt u nog een orginele beursstand? Wat dacht u van een vipbus als stand? Een vipbus als beursstand zal zeker de aandacht trekken, zeker wanneer u de bus volledig in de stijl van uw bedrijf laat bestickeren! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vipbus als beurrstand? Lees dan verder! 

Vipbus als beursstand?

Wanneer u een orginele en opvallende beursstand zoekt, bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. U kunt onze vipbussen namelijk volledig naar wens laten bedrukken in de stijl van uw bedrijf. Op deze manier zal u zeker opvallen. Een bijkomend voordeel is dat u de vipbus kant en klaar naar binnen kan rijden op de beurs. U hoeft dus niet een hele stand op te bouwen! 

Mogelijkheden vipbus beursstand

Wilt u graag in gesprek met de bezoekers van de beurs? Dan kunt u ze uitnodigen in de bus. De bus beschikt over een totale rondzit waardoor iedereen tegen over elkaar zit en goed met elkaar in gesprek kan. Binnen in de bus hangen er verschillende LCD schermen waar u gebruik van kunt maken. Op deze schermen kunt u bijvoorbeeld meer informatie over uw bedrijf laten zien of een filmpje afspelen. Hiernaast kunt u altijd gebruik maken van het draadloze spraaksysteem en het moderne multimedia systeem. In onze bussen is er internet aanwezig. Waneer u een vip bus huurt voor een beurs, dan huurt u eigenlijk een kant en klare beursstand! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij bespreken de mogelijkheden voor een beursstand graag met u!

 

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/zakelijk-vervoer/beursstand/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 712 stemmen.

Evenementenservice Geel: De eerste keer dat we tijdens een event een  
vipbus inhuren. Multifunctioneel, representatief en uniek!! Dit is precies wat  
we zochten.
 
Kristoff van Zundert: Gedurende een tweedaags sportevent hebben we  
meerdere vipbussen laten pendelen tussen een buitengelegen parkeerterrein, 
hierdoor waren er geen parkeerproblemen en overlast  voor de omgeving.
Wilt u ook uw mening delen met ons.
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen